Rohkema info nägemiseks:

HUNDREDX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 120; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HUNDREDX OÜ kohta arvamuslugu!"

HUNDREDX OÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Põhitegevus

HundredX OÜ (edaspidi "Ettevõte") on Eesti äriühing, mis asutati 26.01.2021 (registrikood 16146964) valdusühinguna.

Ettevõtte tegevus keskendub oma tütarühingute strateegilisele juhtimisele. Ettevõttel on ainuosalused järgmistes ühingutes: Eestis FintechX OÜ, Leedus FintechX UAB, Serbias: The Good Tech Company d.o.o ja Saksamaal Fintech 3.0 GmbH. Lisaks omab Ettevõte tarkvaralahendusi, mida kasutavad

Kriptomat kaubamärgi all tegutsevad äriühingud.

Õiglane ülevaade majandustegevustest

Majandusaasta ja bilansipäevajärgsed sündmused 2022. aastal valdusühinguna ei teenitud materiaalset tulu ning tütarühingud ei maksnud dividende. Kulud 2022. aastal olid peamiselt seotud tarkvara arenduskuludega, õigusabikuludega, pangatasudega ja muude tegevuskuludega.

Juunis 2022 muutis tütarettevõte Kriptomat OÜ oma nime FintechX OÜks.

2023. aastal tegi Ettevõte strateegilise otsuse optimeerida oma kontserni tegevust ja algatada kõigi tütarettevõtete, välja arvatud FintechX OÜ, vabatahtlik likvideerimine.

Jätkuv tegevus

Ettevõtte juhatus usub, et puuduvad materiaalsed ebakindlused, mis võiksid tekitada olulist kahtlust

Ettevõtte suutlikkuses jätkata tegevust. Ettevõtte finantsaruanded on koostatud lähtuvalt tegevuse jätkuvuse põhimõttest. Juhatuse hinnang Ettevõtte tegevuse jätkuvuse kohta põhineb Ettevõtte äriplaanide hindamisel koos nendega seotud prognoosidega Ettevõtte kapitali adekvaatsuse ja likviidsuse kohta ning rõhutab nende prognooside positsioonidele.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud ning makromajanduslikud aspektid

Teostades oma majandustegevust õiglaselt ja läbipaistvalt annab Ettevõte tugeva ja tõhusa panuse olulist sotsiaalset mõju avaldava globaalse plokiahela ökosüsteemi ja digitaalse kogukonna tõhustamisse. Kuna

Ettevõtte tegevus on sisuliselt digitaalne, on selle keskkonnaalane jalajälg väike.

HUNDREDX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.