Rohkema info nägemiseks:

RENDIFY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rendify on platvorm, mis võimaldab inimestel rentida ja jagada erinevaid esemeid, alates sõidukitest ja tööriistadest kuni spordivarustuse ja koduelektroonikani, muutes tarbimise efektiivsemaks ja jätkusuutlikumaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Rendify pakub turvalist inimeselt inimesele rendivahendusteenust, kus sinu väärtuslik aeg on meie prioriteet. Meie platvormil ei pea rentija raiskama aega järjekorras seismisele, sest sina otsustad ise, kellele ja millal oma tooteid rendid. Lisaks pakume sulle mitmeid eeliseid.

  • Konto loomine ja renditoodete lisamine on TASUTA: Saad alustada lisatulu teenimist ilma algkulusid kandmata. Vahendustasu lisatakse alles tehingu lõpuleviimisel.
  • Turvaline Rendiprotsess: Rentniku tausta kontrollime meie, tagades sulle turvalise rendikogemuse.
  • Automatiseeritud Lepingud: Meie platvorm haldab lepinguid automaatselt, säästes sulle aega ja vaeva.
  • Häiretevaba Rendikalender: Meie mugav rendikalender aitab sul hõlpsalt hallata rendiaegade broneerimist ja vabanemist, vältides tüütuid kõnesid seadme saadavuse kohta.
  • Maksemugavused: Ära muretse kaardimakse tasude pärast. Meie platvormil ei pea sa selliseid lisakulusid kandma.

Kas sul on remondiks vaja akutrelli või soovid minna maale, aga sinu auto on katki? Rendi mugavalt koos meiega! Rendifys saavad kõik enda asju teistega jagada, olgu selleks sõiduk, haagis, tööriistad, ekskavaator või muud vajalikud esemed.

Kuidas see toimib?

Omanikule:

  1. Loo kasutaja ja lisa toode portaali koos pildi ja kirjeldusega.
  2. Kinnita broneering ja tee tootest pilt/video enne rendi üleandmist.
  3. Märkige toode tagastatuks portaalis, et see oleks valmis järgmiseks renditehinguks.

Rentijale:

  1. Leia sobiv toode ja broneeri see.
  2. Teosta ettemaks, kui omanik on broneeringu kinnitanud.
  3. Kohtu omanikuga, võta toode vastu, kasuta, naudi ning jäta tagasiside.

Kirjutage meie ettevõttest ja teenustest inspireeriv sisuturundusartikkel ning aita meil jagada sõnumit turvalisest ja mugavast renditeenusest.

 Rendify on siin, et muuta sinu rendikogemus nauditavaks ja muretuks. Ootame sind meie platvormile!

KONTAKT

RENDIFY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria O.

Väga usaldusväärne ja kiire platvorm. Leidsin just selle, mida vajasin!

- Taavi R.

Olen väga rahul sujuva rendiprotsessiga. Mugav viis vajalike esemete leidmiseks.

- Priit H.

Täiuslik teenus neile, kes soovivad muretult ja kiiresti rentida.

RENDIFY OÜ tegevusaruanne 2022

Rendify OÜ on asutatud 2021 aasta alguses. Majandusaastal 2021 oli ettevõtte põhitegevusalaks kinnisvara maaklerteenus (EMTAK 68311). Lisaks otsiti investoreid uuendusliku rendiplatformi välja töötamiseks ja arendamiseks. Kogu arendusprotsess käib tänaseni. Majandusaastal 2022 arendati edasi uuenduslikku rendiplatformi. Kõik ettevõtte kulud on seotud arenduse ja reklaamiga. Tulud praktiliselt puudusid ja sellega kaasnes ettevõtte kahjum. Taastamaks omakapitali on ettevõttel plaanis 2022 aastal moodustada vabatahtlik reservkapital väärtusega 6300.00 eurot. Juuliks 2023 on lootust saada

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma elu lihtsustada: leia kõik, mida vajad vaid paari klõpsuga!

Elu kiirustab mööda ja meie aeg on hindamatu vara. Tundub, et igapäevaelu nõuab meilt üha rohkem aega ja pingutust. Õnneks on olemas lahendus, mis muudab sinu e
ssb.ee
Elu kiirustab mööda ja meie aeg on hindamatu vara. Tundub, et igapäevaelu nõuab meilt üha rohkem aega ja pingutust. Õnneks on olemas lahendus, mis muudab sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks - Rendify. See innovatiivne platvorm pakub sulle võimalust leida kõik, mida vajad, kiiresti ja käepäraselt. Olgu sul tarvis autot nädalavahetuseks, tööriistu kodu remondiks või spordivarustust aktiivseks päevaks, Rendify platvormilt leiad kõik vajaliku vaid mõne hiireklõpsu kaugusel. Siin on mõned näited toodetest, mida saad Rendify kaudu rentida: Planeerid spontaanset nädalavahetuse reisi või vajad autot

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.