Rohkema info nägemiseks:

Q ITSEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta Q ITSEC OÜ kohta arvamuslugu!"

Q ITSEC OÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Firma peamised tegevusvaldkonnad ja eesmärgid järgmiseks majandusaastaks on: (cid:127) Tarkvaraarendus – äriühingu põhiteenusena jätkab Q ITsec oma võimaluste suurendamist arendustegevuse suunas (cid:127) Nõustamine – äriühing, millel on aastatepikkused kogemused kõige arenenumate IT-tehnoloogiate vallas, hakkab pakkuma partneritele nõustamisteenuseid ning juhtimis- ja tehnilisi konsultatsiooniteenuseid ülemaailmsetele ettevõtetele, mis uurivad rakenduste ehitamist (cid:127) Tegevustoetus – äriühing ehitab, haldab ja pakub avalikule ja erasektorile teatud arvu finants- ja tarneahela rakendusi.

Möödunud võtmesündmused: (cid:127) ärisuhete loomiseks konverentsidel osalemine (cid:127) ELi AICi toetuse taotlemine (cid:127) Newchip kiirendi programmis osalemine (cid:127) esimesed võtmelepingud 2023 aastal moodustas ettevõtte müügitulu 402 300 eurot, kasumiks kujunes 13 127 eurot.

Q ITSEC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.