Rohkema info nägemiseks:

PATUULIVING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 292; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PATUULIVING OÜ kohta arvamuslugu!"

PATUULIVING OÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Patuuliving OÜ asutati 2021. aasta jaanuaris.

PatuuLiving sai loodud pisikeste seiklejate puhkehetkede mõnusaks muutmiseks.

Ettevõte toodab Eestis valmistatud mõnusaid polüestrist täidisega madratseid, oeko tex beebide mängumatte ja loodetavasti varsti ka juba palju muud! 2022. aastal keskenduti peamiselt polüestersisuga madratsite valiku täiendamisele, lõime erinevaid mudeleid ning kasvatasime järk järgult müügi mahte.

2022. aasta fookuses oli lisaks tootevaliku kasvule ka nende turustus ja turundus: levik digikaubandusest läbi enda veebilhe ning ka läbi jaemüügi partnerite.

Lisaks alltöövõtud, uute toodete pakkumine ning eritellimused. Toimus kolimine veidi suuremale pinnale, soetasime uusi masinaid.

2023. aastal püüame jõuda rohkem lähematele turgudele ja kasvatata müükide osatähtsust ka Eestis ja Euroopas Saksamaa ning Prantsusmaa turgudel.

2023. aasta müügitulu oli 343 495 eurot ja aruandeaasta kahjum 7097 eurot.

Ettevõttes oli tööl 2 õmblejat.

PATUULIVING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.