Rohkema info nägemiseks:

VENTILAATORID24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme siseruumide õhuhalduse lahenduste pakkumisega alates ventilaatoritest ja kliimaseadmetest kuni õhupuhastite ja niisutajateni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie hingatav õhk on innovatsiooni ja kvaliteedi tunnistus. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: tuua kodudesse ja ettevõtetesse kõige värskem, puhtam ja mugavam õhk. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie siseruumide atmosfääri kaitsjad, tagades, et iga teie hingetõmme oleks puhta rahulolu hingetõmme.

Meie lai tootevalik, alates soojapuhuritest kuni tipptasemel kliimaseadmeteni, on loodud rahuldama iga vajadust ja sobima igasse ruumi. Olgu teil vaja hoida ideaalset kliimat oma elutoas meie kaasaskantavate kliimaseadmetega või soovite parandada õhukvaliteeti oma kontoris meie innovatiivsete ventilatsioonisüsteemidega, meil on lahendus.

Meie teeninduse südames on pühendumus suurepärasusele. Meie ventilaatorite remont, ventilaatorite paigaldamine ja ventilaatorite hooldus teenused viiakse läbi oskuslike tehnikute poolt, kes tagavad teie seadmete sujuva töö, pakkudes optimaalset jõudlust aastaringselt. Sama pühendumus läheb meie kliimaseadmete paigaldamisse, kus täpsus ja hool on meie juhtpõhimõtted.

Meie tooted on rohkem kui lihtsalt masinad; need on vaiksed kangelased taustal, töötades väsimatult teie siseruumide keskkonna parandamiseks. Alates mugavatest koduseadetest kuni suuremahuliste tööstusrakendusteni, meie ventilaatorid, puhurid ja õhukvaliteedi süsteemid on loodud pakkuma. Need on nähtamatud sambad, mis toetavad teie mugavust, tervist ja heaolu.

Kui te uurite meie pakkumisi, leiate kõike alates peenetest laeventilaatoritest, mis sulanduvad sujuvalt teie sisekujundusse, kuni tugevate väljatõmbeventilaatoriteni, mis eemaldavad soovimatud lõhnad ja saasteained. Meie õhupuhastid ja niisutajad töötavad vaikselt, et tasakaalustada teie ruumi niiskust ja puhtust, samal ajal kui meie soojapuhurid on valmis teid soojendama kõige külmematel päevadel.

Liituge meiega meie teekonnal täiusliku sisekliima poole. Uurige meie tooteid, kasutage ära meie ekspertteenuseid ja hingake kergendatult teades, et meiega ei osta te lihtsalt toodet - te investeerite mugavuse ja kvaliteedi elustiili. Tere tulemast siseruumide õhuhalduse tulevikku, tere tulemast meie perekonda.

Kontakt

+372 5801 2268

VENTILAATORID24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati O.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted!

- Jaanus M.

Nende ventilatsioonisüsteem muutis meie kontoriõhu palju värskeks.

- Paul S.

Mugavus ja puhtus on märkimisväärselt paranenud pärast nende kliimaseadme paigaldamist.

Millised probleemid viitavad sellele, et peaksid oma kodu ventilatsiooni uuendama?

On oluline tagada, et teie kodus oleks korralik ventilatsioon, et säilitada tervislik ja mugav elukeskkond. Siiski ei pööra paljud koduomanikud tähelepanu märkidele, mis viitavad nende ventilatsioonisüsteemi vajadusele uuendada. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad sellele, et on aeg parandada kodu ventilatsiooni. Ventilatsiooni mõistmine ja selle tähtsus Koduventilatsioon hõlmab siseruumide õhu vahetamist värske väliõhuga, aidates vähendada siseruumide saasteaineid, niiskust ja lõhnu. Hästi kavandatud ventilatsioonisüsteem tagab värske õhu pideva varustamise, hoiab

Dropdown

kõik artiklid

Miks on ventilaatorite regulaarne hooldus oluline nende tõhususe ja eluea tagamiseks?

Ventilaatorite hooldamine on oluline, et tagada nende tõhus töö, pikem eluiga ja tervislik sisekliima. Regulaarne hooldus aitab vältida ootamatuid rikkeid, sääs
ssb.ee
Ventilaatorite hooldamine on oluline, et tagada nende tõhus töö, pikem eluiga ja tervislik sisekliima. Regulaarne hooldus aitab vältida ootamatuid rikkeid, säästa energiakulusid ja hoida õhukvaliteeti kõrgel. Enne hooldustöödega alustamist on oluline mõista ventilaatori erinevaid osi: mootor, labad, korpus ja elektrikomponendid. Igaüks neist mängib olulist rolli ventilaatori üldises toimimises. Ennetava hoolduse sammud Ventilaatorite puhtana hoidmine on hädavajalik. Tolm ja praht võivad takistada jõudlust ja põhjustada ülekuumenemist. Enne ventilaatori puhastamist lülitage see välja ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.