Rohkema info nägemiseks:

LOONURME ARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 119; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOONURME ARENDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

LOONURME ARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Käesolev majandusaasta aruanne kajastab Loonurme arenduse OÜ tegevust 2022. aastal.

OÜ Loonurme arendus loodi Nurmiku maaüksusele (24504:003:0681) detailplaneeringu koostamiseks, planeeringu järgseks elamukruntide moodustamiseks ja teede ja infrastruktuuri väljaehitamiseks.

2021 aastal algatati detailplaneering ja tehti sellega seonduvaid kulutusi. 2022 aastal kehtestati detailplaneering, viidi läbi maakorraldustööd ja projekteerimistööd ning alustati elamukruntide eelmüügiga. 2023.aastal tegeletakse peamiselt elamukruntide müügiga.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna alaseid ja sotsiaalseid mõjusid.

Covid-19 viiruse mõju

COVID'il otsest negatiivset mõju ettevõttele polnud ja ei eelda ka seda olema 2023.aastal.

Ukraina sõja mõju

Ettevõtte juhtkond on teadlik sõjast Ukrainas ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ja leidnud, et see ei avalda olulist mõju, oleme seda mõju arvesse võtnud raamatupidamise aastaaruande ja tegevusaruande koostamisel. Samuti eeldame, et see mõju ei saa olema oluline ka 2023.aastal.

Juhtkond usub, et on ette võtnud kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

LOONURME ARENDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.