Rohkema info nägemiseks:

VINDECO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 586; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VINDECO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tahad oma kodule ainulaadset isikupära anda? Otsid stiilseid vintage leide või värsket, kvaliteetset mööblit ja kodutarbeid, mis rõhutavad sinu individuaalsust? Tutvustame sulle Vintiiki – Tartu oma kvaliteetse vintage mööbli, valgustite ja kodukaupade paradiis.

Vintiik sündis armastusest ajatu disaini ja kvaliteetse käsitöö vastu. Asudes maalilises Tartus, jagame kirge unikaalse mööbli ja sisustuselementide vastu ning püüame alati pakkuda klientidele parimat teenust ja tootevalikut.

Klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Seetõttu keskendume alati individuaalsetele vajadustele ning pakume personaalset lähenemist igale ostjale. Olgu sulle vaja leida täiuslik diivan, laud või hoopis pilkupüüdev valgusti, oleme siin, et sind aidata.


Vintiik pakub laia valikut vintage mööblit, alates ikoonilistest keskajamööbli tükikestest kuni stiilsete 60ndate ja 70ndate disainini. Lisaks pakume ka värsket, uustoodetud mööblit, mis on inspireeritud klassikalistest stiilidest ja valmistatud kaasaegsetest materjalidest.


Meie valikus on kaunid valgustid, mis loovad ruumi õdusa atmosfääri ja täiendavad su sisekujundust. Lisaks pakume mitmekesist valikut kodukaupu, alates kunstiteostest ja pildiraamidest kuni lõhnaõlide ja difuuseriteni.


Vintiik ei ole pelgalt mööblipood, vaid ka sinu partner sisekujundusprojektides. Teeme koostööd kogenud sisekujundajate ja valdkonna professionaalidega, et aidata sul luua oma unistuste kodu.


Lisaks pakume taastamis- ja ümberpolsterdamisteenuseid, et tuua uut elu vanadele lemmikutele ning säilitada nende ilu ja väärtus läbi aastate.

Oleme siin, et aidata sul leida ideaalsed vintage lemmikud ja kaasaegsed sisustuselemendid, mis peegeldavad sinu isikupära ja stiili. Vintiik – Sinu teejuht ajatusse stiili ja unikaalsusesse.


Otsid midagi konkreetset või soovid nõu oma sisekujundusprojekti osas? Võta meiega julgelt ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele.

Külasta meid Tartus või jälgige meid sotsiaalmeedias, et saada inspiratsiooni ja jälgida meie uusimaid saabumisi. Sinu unistuste kodu ootab sind Vintiikis!

uuri lisaks

VINDECO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnis O.

Imeline valik ja suurepärane teenindus! Leidsin just täiusliku diivani oma elutuppa.

- Kert U.

Väga meeldiv kogemus. Leidsin unikaalse valgusti, mis sobib suurepäraselt minu interjööriga

- Maris K.

Vintiik on minu lemmik koht vintage mööbli ja kodutarvete leidmiseks.

Miks eelistada restaureeritud mööblit?

Mööbel on kodu süda, kuid see võib aja jooksul kulumise ja kasutamise tõttu oma hiilguse kaotada. Selle asemel, et loobuda vanast mööblist ja osta uus, tasub kaaluda restaureeritud mööbli võlu. Restaureeritud mööbel on tükike ajalugu, mis toob koju omapära ja stiili. Siin on mõned põhjused, miks eelistada restaureeritud mööblit. Unikaalsus: Restaureeritud mööbel on tavaliselt vanemate ajastute esemed, mis on saanud uue hingamise. Iga ese on unikaalne oma ajaloo ja iseloomuga, mis annab kodule ainulaadse ja personaalse atmosfääri. Kvaliteet ja vastupidavus: Vanemad mööbliesemed on sageli

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas koostöös sisekujundajaga luua oma unistuste kodu?

Igaüks meist soovib elada kodus, kus tunneksime end õnnelikult ja mugavalt. Unistuste kodu loomine võib aga osutuda keeruliseks, eriti kui meil puudub sisekujun
ssb.ee
Igaüks meist soovib elada kodus, kus tunneksime end õnnelikult ja mugavalt. Unistuste kodu loomine võib aga osutuda keeruliseks, eriti kui meil puudub sisekujunduse alane kogemus või selget visiooni. Õnneks on sisekujundajad just need eksperdid, kes aitavad meil oma kodu tõeliseks paradiisiks muuta. Siin on mõned näpunäited, kuidas koostöös sisekujundajaga luua oma unistuste kodu. Mõtle läbi oma soovid ja vajadused: Enne sisekujundajaga ühendust võtmist mõtle läbi, milline kodu sulle meeldiks. Millised on sinu eelistused värvi, stiili ja mööbli osas? Mis on sinu elustiil ja kas sul on mõni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.