Rohkema info nägemiseks:

ORU PUKSIIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me mõistame, kui stressirohke võib olla auto rikke tõttu teele jäämine. Just seetõttu pakume kiiret ja usaldusväärset pukseerimisteenus Harju- ja Raplamaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kujutage ette olukorda, kus leiate end keset teedel, olles sattunud liiklusõnnetusse või teie sõiduk ei käivitu. Sellistes stressirohketes hetkedes on üks asi kindel - vajate kiiret ja usaldusväärset abi. Õnneks on olemas ettevõte, kes on valmis teid aitama igasuguste liiklusprobleemide korral - ORU PUKSIIR OÜ.

ORU PUKSIIR OÜ on teie usaldusväärne partner Harju- ja Raplamaal, pakkudes professionaalset puksiiriteenust, mis on mõeldud just teie mugavuse ja ohutuse tagamiseks. Meie kogenud puksiirijuhid on valmis kiiresti reageerima igasugustele hädaolukordadele, olgu selleks siis liiklusõnnetus, sõiduki rike või muu tõrge teel. Meie eesmärk on tagada, et teie sõiduk jõuaks ohutult soovitud sihtkohta.

Kui teie sõiduk on ummikus või ei saa liikuda, on meie puksiirid valmis teid aitama. Pakume kiiret ja tõhusat puksiiriteenust, et teie sõiduk jõuaks turvaliselt remonditöökotta või mujale, kuhu soovite.

Kui teie auto ei käivitu, ärge muretsege. Meie kogenud meeskond on varustatud vajalike tööriistade ja oskustega, et anda teie sõidukile kiire ja tõhus käivitusabi.

Rehviprobleemid võivad olla tüütud ja ootamatud. Me saame aidata teil pumbata rehve või vahetada rikkis rehvi varuratta vastu, et saaksite oma teekonda jätkata.

Kui teil on erakordselt suur sõiduk, mida tuleb vedada, saame seda teha. Meie pamperveo teenus võimaldab teil transpordida suuremahulisi sõidukeid ja masinaid turvaliselt ja hõlpsalt.

Kui olete sattunud liiklusõnnetusse, võib olukord olla keeruline ja emotsionaalselt laetud. Meie meeskond on kogenud avariiliste autode käitlejaid ja aitab teil sõiduki ohutult teisaldada ja vajadusel asjakohaseid meetmeid võtta.

Vajate mitme sõiduki vedu? Pole probleemi. Meil on vajalikud ressursid ja oskused, et vedada mitut sõidukit korraga, säästes teile aega ja vaeva.

ORU PUKSIIR OÜ on pühendunud teie turvalisusele ja mugavusele. Meie meeskond on saadaval 24/7, et pakkuda kiiret ja usaldusväärset abi igasugustes teehädades. Ärge jätke oma sõiduki saatust juhuse hooleks - võtke meiega ühendust ja laske meil teid aidata.

Kui vajate professionaalset puksiiriteenust või muud teehädade lahendamise teenust Harju- ja Raplamaal, ärge kartke meiega ühendust võtta. ORU PUKSIIR OÜ on teie usaldusväärne partner teel, pakkudes kiiret ja professionaalset abi igas olukorras.

Võtke meiega ühendust ja ORU PUKSIIR tuleb sulle appi!

orupuksiir@gmail.com
+372 5896 1728

ORU PUKSIIR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Aitasid mind olukorras, kus auto lihtsalt seisma jäi. Tänan!

- Liina P.

Tänan teid rehvide pumpamise eest!

- Toomas T.

Avariilise auto transport oli väga kiire. Tänan abi eest!

Kuidas toimub avariiliste autode vedu?

Avariiliste autode vedu on oluline teenus, mis võimaldab kahjustatud sõidukitel jõuda remonditöökotta või muusse sihtkohta pärast liiklusõnnetust. See protsess võib toimuda mitmel erineval viisil, sõltuvalt sellest, milline on auto seisukord ja milline on vedaja eelistatud meetod. Allpool vaatleme mõningaid levinumaid viise, kuidas avariilisi autosid veetakse. Haagissuvila või käru abil vedamine: See meetod hõlmab avariilise auto vedamist spetsiaalse haagissuvila või käru abil. Haagissuvilad ja käru on varustatud spetsiaalsete tõste- ja kinnitussüsteemidega, mis võimaldavad avariilist

Dropdown

kõik artiklid

Abinõud, mida saad teha enne puksiiri kutsumist, kui auto on kinni jäänud?

Auto kinnijäämine võib olla äärmiselt tüütu ja stressirohke olukord, kuid enne puksiiri kutsumist on mitmeid abinõusid, mida saate proovida, et pääseda keerulis
ssb.ee
Auto kinnijäämine võib olla äärmiselt tüütu ja stressirohke olukord, kuid enne puksiiri kutsumist on mitmeid abinõusid, mida saate proovida, et pääseda keerulisest olukorrast välja. Järgnevad nõuanded võivad aidata teil hoida raha kokku ja vältida ebavajalikku ootamist teeservel. Ohutus ennekõike- enne kõike muud peate tagama oma ja teiste liiklejate ohutuse. Kui olete teel ja auto jätab teid hätta, liigutage see võimalusel ohutusse kohta, eemal liiklusvoodist. Kasutage hädavilkurit ja asetage ohukolmnurk teele, et hoiatada teisi juhte. Proovige käivitusabi- kui teie auto ei käivitu,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.