Rohkema info nägemiseks:

UUS MAA KINNISVARAHALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UUS MAA KINNISVARAHALDUS kohta arvamuslugu!"

UUS MAA KINNISVARAHALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Uus Maa Kinnisvarahaldus OÜ loodi 2021. aastal Uus Maa Ärikinnisvara OÜ tütarfirmana, pakkumaks meie klientidele haldusteenust. Uus Maa visioon on pakkuda meie klientidele täisteenust ning haldusteenuse lisandumisega meie teenustevalikusse, oleme jätkanud Uus Maa strateegia elluviimist.

Uus Maa Kinnisvarahaldus OÜ põhitegevuseks on kinnisvarahaldus ja nõustamine.

2022. aasta oli teine tegevusaasta ning jätasime ettevõtte standardite ja struktuuri välja töötamist. Sõjategevus Ukrainas ja inflatsioon avaldas 2022. aastal mõju ka Uus Maa Kinnisvarahalduse majandustegevusele, kuid üldiselt võib teise tegevusaastaga jääda rahule.

2023. aasta prognoose mõjutab sõjategevus Ukrainas, mis on muutnud majanduskeskkonna, sh kinnisvaraturu ebakindlaks ja samuti siiani kõrge inflatsioon ja euribor. 2023. aasta finantsseisu on seoses poliitilise olukorraga keerukas prognoosida. Meie eesmärk on hoida ettevõte stabiilsena, kohaneda efektiivselt ka muutuva turuolukorraga ning hoida kulud ja tulud tasakaalus.

Sellegipoolest prognoosime aastaks 2023 ettevõtte käibekasvu võrreldes eelmise aastaga. Käibe kasv on tingitud uute klientide hankimisega meie haldusportfelli.

2023. aasta strateegiline tegevuskava: - kasvatame hallatavate objektide arvu; - arendame tööprotsesse; - pöörame rohkem tähelepanu koostööle Uus Maa grupi siseselt; - eristume teistest kinnisvarabüroodest pakkudes täisteenust.

Alates 06.03.2023 on Uus Maa Kinnisvarahaldus OÜ juhatuse liikmed Danel Talpsepp ja Mika Erik Sucksdorff.

UUS MAA KINNISVARAHALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.