Rohkema info nägemiseks:

KALEVI LINDA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KALEVI LINDA OÜ kohta arvamuslugu!"

KALEVI LINDA OÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kalevi Linda OÜ registreeriti äriregistris 23.02.2021.

Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraalane tegevus.

Tegeletakse kahe korterelamu arendamisega aadressidel Linda 13 ja Kalevi 17, Tallinn. Kalamaja võlud vaid minutite kaugusel! Lähedal on elav

Telliskivi Loomelinnak, kena Noblessner ja lummav meri. Peresõbralik elukeskond, kus olla rahus või melus – ise saab valid.

Linda 13 majal on Eesti Wabariigi aegse Kalamaja hõng. 1923. aastal ehitatud ja tänapäevase viimistlusega rekonstrueeritud maja on ajaloolise taustaga, isikupärane ja hubane. Siin on kodud, millel on tõeline väärtus. Ligi 100 aastat tagasi ehitatud majas olid eluruumid ja pagarikoda, kust sai tõenäoliselt Kalamaja parimaid pagaritooteid. Nüüd ootab maja oma ajaloo järgmist peatükki. Majas saab olema 6 korterit, suurim korter 135,1m2 ja eraldi hoov grillimajaga 560m2.

Kalevi 17 on kui mitmetahuline hea elu maja Kalamaja südames. Innovaatiline arhitektuur miljööväärtuse keskel. Peresõbralik lahendus suurte korteritega – erahoov ukaka mängimiseks ja grillimajake suviste retseptide jaoks. Kõrge ehituskvaliteet ja läbimõeldud planeering tagavad muretu elu aastakümneteks. Seda kõike vaikses ja koduses Kalamajas, väikeses puust linnas! Majas saab olema 5 korterit, suurim korter 145m2 ja erahoov grillmajaga 451m2.

Aruandeaasta jooksul sõlmiti asjaõiguslikud lepingud. 2023 aastal kujunes ettevõtte kasumiks 660 tuhat eurot (2022 aastal kajum 549 tuhat eurot) ning omakapital jäi alla miinimumnõuete. Omakapital viiakse seadusega kooskõlla järgmisel aruande perioodil, mis toimub ettevõtte ühinemine. Ettevõttes töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstud.

KALEVI LINDA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.