Rohkema info nägemiseks:

HOIAMED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOIAMED OÜ kohta arvamuslugu!"

HOIAMED OÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hoiamed OÜ on 2021. aasta kevadel loodud ettevõte, mis keskendub peamiselt meditsiiniliste müügiprojektide ja teadusprojektide juhtimisele. Meie müügiprojektide suurimad kliendid on meditsiiniseadmete tootjad ja/või edasimüüjad, kes tegutsevad sellistes valdkondades nagu kardioloogia, bariaatria, günekoloogia, gastroenteroloogia ning laboriseadmed ja -tarvikud.

2023.aastal jätkus meie koostöö kohalike tootjatega, Soome ettevõtetega ning lisandusid uued müügiprojektid Leedu ettevõttega. Märkimisväärne on olnud edasimüügi osakaalu kasv, mis on tulenenud hübriidkoostöödest ning tootjate ja toodete spetsiifikat arvestades.

2023. aastal oli personalivahetus, millest tulenevalt toimus müügiesindaja värbamisprotsess III kvartalis. Samal perioodil nõudis lisainvesteeringuid kolimine uutesse ruumidesse, mis võimaldab rohkem töökohtasid kui ka laopidamist kontori juures. Viimases, IV kvartalis, kaasati meeskonda koosseisuväline turundusspetsialist ja tehtud on esimesed investeeringud turundustegevustesse ettevõtte nähtavuse tõstmiseks.

2024.aastal eesmärk on kasvatada distributsiooni osakaalu ja laiendada müügiprojektide haaret juhtimisteenuste pakkumise kaudu.

HOIAMED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.