Rohkema info nägemiseks:

JS GARMENT PATTERNS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on lõigete konstrueerimine, paigutusjooniste tegemine, tootearendus ja rõivaste disain.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JS Garment Patterns OÜ sündis kirglikust huvi ja pühendumusega rõivaste konstrueerimise ja disaini vastu. Meie ettevõtte asutaja, kes on lõpetanud Tallinna Kergetööstustehnikumi rõivaste konstrueerimise ja modelleerimise eriala ning omab üle 10-aastast kogemust õmblustööstuses, on alati olnud pühendunud oma eriala täiustamisele ja klientide vajaduste mõistmisele.

Meie põhieesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset ja personaalset teenust, mis vastab täpselt nende individuaalsetele vajadustele. Iga klient ja iga projekt on meie jaoks ainulaadne ning nõuab hoolikat ja professionaalset lähenemist. Kasutame oma töös kaasaegseid CAD 2D ja 3D tarkvaralahendusi, mis võimaldavad meil täpselt ja efektiivselt realiseerida klientide ideid ning luua kvaliteetseid rõivaste konstruktsioone ja disaine.

JS Garment Patterns OÜ keskendub mitmekülgsele teenuste valikule, mis hõlmab lõigete konstrueerimist, paigutusjooniste tegemist, tootearendust ja rõivaste disaini. Meie meeskond on kogenud ja pühendunud professionaalid, kes on valmis abistama kliente igas etapis, alates idee esmasest kontseptsioonist kuni valmis toote tehnilise dokumentatsioonini. Oleme uhked oma võimekuse üle luua innovaatilisi ja funktsionaalseid rõivaid, mis peegeldavad meie klientide individuaalsust ja stiilitunnetust.

Lisaks teenustele pakume ka nõustamist ja juhendamist disaini elementide osas ning aitame valida sobivaid kangaid ja materjale, mis vastavad nii disaini esteetilistele kui ka tehnilistele nõuetele. Meie eesmärk on alati tagada, et iga loodav toode oleks mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka funktsionaalne ja vastupidav.

JS Garment Patterns OÜ usub tugevalt koostöösse ja avatud suhtlusse oma klientidega, et tagada parim võimalik tulemus igas projekti faasis. Meie kirg rõivaste vastu ja pühendumine kvaliteedile on see, mis paneb meid silma paistma ja looma pikaajalisi ja usaldusväärseid suhteid meie klientidega.

uuri lisaks!

riided

JS GARMENT PATTERNS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Greete L.

Täpsed lõiked ja kvaliteetsed materjalid. Olen alati rahul olnud!

- Laura R.

Kaasaegne lähenemine ja imeline tulemus. Väga rahul!

- Mia K.

Iga detail on täiuslikult paigas. Tänud, JS Garment Patterns!

Eestis disainitud ja toodetud kaubad kogu perele!

Wildsof on Eesti ettevõte, mis uhkeldab oma unikaalsete ja kvaliteetsete toodetega, mille eesmärk on rahuldada igas vanuses klientide vajadusi. Spetsialiseerudes disainile, mis ühendab traditsioonilised väärtused kaasaegsete trendidega, pakub Wildsof mitmekülgset valikut, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumate klientide ootusi. Mehed, naised, lapsed- mood kogu perele Wildsof katab laia valikut tooteid, mis hõlmavad nii meeste kui naiste garderoobi, lisaks ka lastele mõeldud moekaupu. Iga rõivaese on hoolikalt kavandatud ja valmistatud, tagades mitte ainult stiilse välimuse, vaid ka mugavuse

Dropdown

kõik artiklid

Mõõdutabelite koostamine ja tehnilise dokumentatsiooni olulisus

Rõivaste tootmine on täpne kunst, kus igal sammul peab olema täpne ja põhjalik lähenemine. Üks oluline osa sellest protsessist on mõõdutabelite koostamine, mis
ssb.ee
Rõivaste tootmine on täpne kunst, kus igal sammul peab olema täpne ja põhjalik lähenemine. Üks oluline osa sellest protsessist on mõõdutabelite koostamine, mis tagab rõivaste täpse sobivuse vastavalt klientide erinevatele suurustele ja kehatüüpidele. Mõõdutabelite koostamine on esimene samm, mis aitab kindlaks teha, millised suurused ja mõõtmed on vajalikud erinevate rõivaste mudelite jaoks. See protsess nõuab põhjalikku arusaamist keha proportsioonidest ja tüüpfiguuri mõõtudest. Klientide individuaalsed vajadused ja ootused mängivad siin olulist rolli, sest igaüks soovib enda jaoks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.