Rohkema info nägemiseks:

FILPROF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme katuse-, fassaadi-, betoonitöödega, sh vundamenditööde ning betoonpõrandate valmistamisega. Eesmärgiks on klientidele pakkuda kvaliteetset ehitusteenust

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes aitab teie kodu kaitsta ilmastiku mõjude eest ja parandada selle välisilmet, olete jõudnud õigele aadressile. Oleme pühendunud ehitusettevõte, kes pakub laia valikut teenuseid alates ehitus- ja renoveerimistöödest kuni betooni-, katuse- ja fassaaditöödeni. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset ehitusteenust, mis muudab kodud vastupidavamaks ja kaunimaks.

Oleme teie usaldusväärsed partnerid igas ehitusprojektis, alates uue kodu ehitamisest kuni olemasolevate ruumide ümberehitamiseni. Võtame enda kanda kõik vajalikud remondi- ja ümberehitustööd, et muuta teie kodu just selliseks, nagu olete alati unistanud. Meie kogenud meeskond teostab erinevaid betoonitöid, sealhulgas vundamenditöid ja betoonpõrandate valmistamist, tagades struktuuride vastupidavuse.

Hoolitseme selle eest, et teie kodu katus ja fassaad oleksid korras ning kaitstud ilmastiku mõjude eest. Teostame vundamenditöid ja muud üldehitustöid vastavalt teie vajadustele ja projekti nõuetele. Pakume professionaalset nõustamist, et aidata teil teha teadlikke otsuseid oma ehitusprojekti osas. Muudame teie kodu välisilme atraktiivsemaks ja vastupidavamaks, kasutades kvaliteetseid materjale ja oskustööd.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud teie kodu parendamisele ja kaitsele. Me usume, et iga kodu on eriline, seega läheneb meie meeskond igale projektile individuaalselt, arvestades teie soove ja vajadusi.

Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parim lahendus teie kodu ilmastiku eest kaitsmiseks ja selle välimuse täiustamiseks!

Kontakt:

+372 5853 1770

FILPROF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti M.

Nende meeskond on professionaalne ja kogenud ning nad tegid suurepärast tööd meie maja katuse ja fassaadi renoveerimisel. Maja näeb nüüd välja nagu uus ja olen äärmiselt rahul tulemustega!

- Andres L.

Nad võtsid endale meie vundamenditööde projekti ja tulemus oli laitmatu. Vundament on tugev ja vastupidav ning töö tehti täpselt nii, nagu lubatud. Soovitan kindlasti nende betoonitööde teenuseid kõigile, kes vajavad kvaliteetset ehitustööd.

- Malle R.

Nende eksperdid olid äärmiselt abivalmid ja andsid mulle väärtuslikke nõuandeid, mis aitasid mul teha teadlikke otsuseid. Tänan teid suurepärase teenuse eest!

FILPROF OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Filprof, mis asutati 17. märtsil 2021, on kiiresti kasvav ettevõte, mis on spetsialiseerunud katusekatete paigaldusele. Hoolimata asjaolust, et ettevõte asutati sissemakset tegemata, on see suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid teenuseid ja tooteid. Filprofi põhitegevusala on katusekattete paigaldus. Nad on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, kasutades kõige kaasaegsemaid ja tõhusamaid meetodeid. Nende eesmärk on tagada, et iga katusekate, mida nad paigaldavad, on vastupidav, ilmastikukindel ja esteetiliselt meeldiv.2022. aastal laiendas

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida sobivat katuse kattematerjali?

Katus on maja oluline osa ning valitud katusekattematerjal mõjutab mitte ainult maja välimust, vaid ka kaitseb seda ilmastiku eest. Seetõttu on oluline valida s
ssb.ee
Katus on maja oluline osa ning valitud katusekattematerjal mõjutab mitte ainult maja välimust, vaid ka kaitseb seda ilmastiku eest. Seetõttu on oluline valida sobiv katusekattematerjal vastavalt maja tüübile, asukohale ja teistele teguritele. Järgnevalt jagame FILPROF OÜ ekspertide nõuandeid sobiva katusekattematerjali valimiseks. Katusetüüp Maja tüüp määrab, milline katusetüüp sobib kõige paremini. Kaldega katused on kõige tavalisemad, kuid on ka lamekatuseid ja kuppelkatuseid. Iga katusetüüp vajab sobivat katusekattematerjali. Asukoht Maja asukoht määrab ilmastikuolud, mille vastu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.