Rohkema info nägemiseks:

LETSDEEL ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 844; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LETSDEEL ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

LETSDEEL ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 844 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Letsdeel Estonia OÜ on Deel Inc. (US) tütarettevõte. Deel Inc. on asutatud 2019. aastal. Deel Grupi moodustab 120+ tütarettevõtet üle maailma. Deeli tegevusalaks on HR personali lahenduste pakkumine läbi platvormi. Täna Deel teenindab üle 25,000+ ettevõtte üle maailma—väikestest tiimidest kuni börsiettevõteteni.

Deel aitab kümnetel tuhandetel ettevõtetel ülemaailmselt laieneda kiirelt, paindlikult ja vastates kohalikele maksualastele nõutele. Deel pakub kõik-ühes globaalset personali platvormi, mis lihtsustab kõiki etappe töösuhte vältel, alates töötaja tööle vormistamisest kuni lahkumiseni.

Deeli teenuste hulka kuuluvad: tööjõu vahenduse teenus, palgaarvestusteenus, personali halduse teenus, makseteenused, personaliplatvorm koos lisadega, kohaliku riigi vastavus maksuseadustele, millega toetatakse klientide globaalset värbamist.

Ettevõte kajastab müügituluna emaettevõttele osutatud teenuste tulu, mis oli 2023. majandusaastal 170 277 eurot (2022: 49 970 eurot), puhaskasum oli 4 512 eurot (2022: 1 068 eurot). 2022. aasta müügitulu koosneb teenustest emaettevõttele summas 1117 eurot ja klientidele osutatud teenused summas 48 853 eurot. 2023. Aasta klientide tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega olid kokku 8 872 908 eurot (2022: 4 011 275 eurot), mis on emaettevõtte poolt kompenseeritud koos puhkusekohustuse reserviga.

Juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

Turuülevaade

Eesti palgahaldusteenuste turg on viimastel aastatel näidanud stabiilset kasvu. Turg on kõrge konkurentsi tasemega, kus nii juba tuntud mängijad kui ka uued tulijad võistlevad turuosa pärast.

Palgahaldusteenuste koguturg Eestis on käesoleval perioodil kasvanud. Selle kasvu taga on sellised tegurid nagu riigi majanduslik stabiilsus, ettevõtete arvu suurenemine ja fookus mittetulunduslike tegevuste väljastamisele.

Deeli konkurentsieelis seisneb pühendumuses pakkuda kohandatud lahendusi, suurepärast klienditeenindust ja tehnoloogiliselt arenenud platvormi.

Deel on mitmekesistanud kliendibaasi, teenindades ettevõtteid erinevates suurustes ja tööstusharudes. See strateegia võimaldab meil maandada riske ja kasutada mitmeid tuluallikaid. Deel on võtnud mitmeid strateegilisi algatusi, et tugevdada oma positsiooni Eesti palgahaldusteenuste turul. Erinevate kliendivajaduste rahuldamiseks oleme laiendanud oma teenuste valikut, lisades uusi palgatarkvaralahendusi, järelevalve- ja personalijuhtimistööriistu. Deel on investeerinud edasijõudnud palgatehnoloogiasse, suurendades andmete turvalisust, automatiseerimist ja kliendisõbralikkust.

Deel on keskendunud tugevate suhete loomisele olemasolevate klientidega, pakkudes personaalset tuge, õigeaegset abi ja proaktiivset suhtlemist.

Kokkuvõttes on Deeli finantsjõudlus ja tegevus Eesti palgahaldusteenuste turul olnud kiiduväärt läbi vaadatud perioodi. Et hoida oma konkurentsieelist, keskendume tehnoloogia innovatsioonile, erakordsele klienditeenindusele ja strateegilistele partnerlustele.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Puhasrentaablus (%)¹ 2,65 2,14

ROA (%)² 0,43 0,15

ROE (%)3 55,72 29,78 ¹ Puhasrentaablus (%) =puhaskasum/müügitulu*100 ² ROA (%) =puhaskasum/varad kokku*100 3 ROE (%) =puhaskasum/omakapital kokku*100

LETSDEEL ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.