Rohkema info nägemiseks:

HEVI OPTRONICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hevi Optronics arendab ja toodab gürostabiliseeritud elektro-optilisi sensorisüsteeme kommerts- ja julgeolekukasutusse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missioon on selge: spetsialiseeruda optroonikasüsteemide arendamisele, hooldusele ja parandamisele, tagades sujuva integratsiooni suhtlus- ja juhtimisliidestega.

Pakume laiaulatuslikku teenuste komplekti, mis vastab optroonikasüsteemide keerukatele vajadustele. Alates keerukate süsteemide integreerimisest kliendi platvormidele kuni täpsete hooldusprotokollideni, mis hoiavad teie seadmeid tipptasemel, tegeleme kõigega võrreldamatu asjatundlikkusega.

Kui on vaja parandusi, tagavad meie spetsialiseeritud laboriseadmed ja oskuslikud tehnikud, et teie optroonikasüsteemi iga komponent taastatakse oma algsele hiilgusele. Me ei lahenda lihtsalt probleeme; me leiutame lahendusi, vajadusel teeme komponentidele tagurpidi inseneritööd ja isegi taasloome optilisi elemente nagu läätsed ja klaasid koostöös meie usaldusväärsete teenusepakkujatega.

 Olenemata sellest, kas vajate arendus-, hooldus- või parandusteenuseid, on HEVI Optronics OÜ teie usaldusväärne partner elektro-optiliste süsteemide valdkonnas.

Liituge meiega meie püüdluses pakkuda võrdlematut selgust ja visiooni!

Vaata rohkem

HEVI OPTRONICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HEVI OPTRONICS OÜ tegevusaruanne 2022

HEVI Optronics OÜ tegeleb gürostabiliseeritud elektro-optiliste süsteemide arendamise ja müümisega. Ettevõte alustas tegevust aastal 2021. Aastal 2022 tegeleti tootearendusega ning teeniti müügitulu 66996 eurot. Ettevõttel oli keskmiselt 1 töölepinguline töötajat. 2023 aastal aastal jätkatakse tootearendusega ning alustatakse müügitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid
Optronilised süsteemid, optiliste ja elektrooniliste komponentide ühendus, on kaasaegses sõjapidamises pöördelise tähtsusega, pakkudes täiustatud nähtavust ja s
Arvamuslugu

Optroniliste süsteemide tulevik kaasaegses sõjapidamises

Optronilised süsteemid, optiliste ja elektrooniliste komponentide ühendus, on kaasaegses sõjapidamises pöördelise tähtsusega, pakkudes täiustatud nähtavust ja sihtimisvõimekust. Need süsteemid on luure, vaatluse, jälgimise (ISR) ja täppisrünnakute operatsioonide lahutamatu osa, mis määratlevad kaasaegseid konflikte. Optroniliste süsteemide arengut on iseloomustanud olulised tehnoloogilised hüpped, alates algelistest optilistest sihikutest kuni arenenud termokaamerateni ja laserkaugusmõõtjateni. See areng on muutnud lahinguvälja, võimaldades jõududel efektiivselt tegutseda nii päeval kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.