Rohkema info nägemiseks:

PINK PAINTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme maalritarvete müügi ning sise- ja dekoratiivviimistlusteenuste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pink Painter OÜ eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid maalritarvikuid ning sise- ja dekoratiivviimistlusteenuseid. Meie tegevus keskendub nii kodudele kui ka äripindadele, tagades igale kliendile professionaalse ja esteetilise viimistluse.

Pink Painter OÜ on Eesti ettevõte, mis on asutatud kirglike ja kogenud maalerite poolt, kes usuvad, et iga ruum väärib kaunist ja stiilset välimust. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus siseviimistluse ja dekoratiivviimistluse alal. Meie tööde valikus on nii lihtsamad värvitööd kui ka keerukamad dekoratiivsed lahendused, mis annavad ruumidele ainulaadse ja isikupärase ilme.

Meie klientideks on nii era- kui ka ärikliendid, kellele pakume laia valikut teenuseid ja tooteid. Meie maalritarvete valikust leiab kõik vajaliku kvaliteetseks ja vastupidavaks viimistluseks – alates pintslitest ja rullikutest kuni spetsiaalsete viimistlusmaterjalideni. Oleme pühendunud pakkuma ainult parimaid tooteid, mida kasutavad ka meie enda meistrid oma töödes. Nii saame tagada, et iga viimistlusprojekt saab teostatud kõrgeima kvaliteediga.

Pink Painter OÜ jaoks on oluline iga kliendi rahulolu. Meie lähenemine igale projektile on personaalne – kuulame hoolikalt kliendi soove ja vajadusi ning pakume sobivaid lahendusi. Meie meeskond töötab alati professionaalselt ja täpselt, järgides kokkulepitud ajakava ning eelarvet. Oleme uhked oma tööde üle ja usume, et meie tehtud viimistlustööd räägivad iseenda eest.

Lisaks siseviimistlusteenustele pakume ka dekoratiivviimistlust, mis lisab ruumidele erilise ja ainulaadse stiili. Kasutame erinevaid tehnikaid ja materjale, et luua maalilisi seinaefekte, mustreid ja tekstuure. Meie eesmärgiks on tuua esile ruumi parimad omadused ja luua keskkond, mis inspireerib ja rõõmustab.

Pink Painter OÜ soovib olla usaldusväärne partner igas viimistlusprojektis, pakkudes kvaliteeti, usaldusväärsust ja professionaalsust. Meie meeskond on alati valmis aitama ning pakkuma nõu ja abi igas viimistlustöös. Oleme pühendunud oma ala parimate lahenduste pakkumisele ja usume, et meie klientide rahulolu on meie parim visiitkaart.

Usume, et kaunilt ja hoolikalt viimistletud ruumid aitavad kaasa paremale elukvaliteedile ja töökeskkonnale. Pink Painter OÜ on siin, et aidata teil saavutada just sellist tulemust, mis vastab teie ootustele ja unistustele. Koos meiega saate luua oma kodu või äripinna, mis on stiilne, mugav ja kaunis.

Kontakt

+372 553 7361

PINK PAINTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Olen väga rahul tulemusega!

- Jüri P.

Kiire ja professionaalne töö, minu kodu näeb välja nagu uus!

- Kadi L.

Väga rahul! Täpselt see, mida otsisin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Siseviimistlus – PINK PAINTER OÜ

Siseviimistlus mängib olulist rolli iga kodu üldilmes ja atmosfääris. See ei ole pelgalt seinte ja lagede värvimine, vaid hõlmab laia valikut viimistlustöid, mis loovad ruumile isikupära ja stiili. Pink Painter OÜ pakub professionaalseid siseviimistlusteenuseid, et aidata teil saavutada soovitud tulemusi ning muuta teie kodu kauniks ja hubaseks. Värvimine ja katmine  Üks levinumaid siseviimistluse meetodeid on värvimine. Pink Painter OÜ pakub laia valikut sisevärve, mis sobivad erinevate stiilide ja eelistustega. Kas eelistate klassikalist valget või julgeid värvitoone – meie värvivalikust

Dropdown

kõik artiklid

Parimad maalritarbed teie kodu uuendamiseks

Kodu värskendamine on põnev ja rahuldust pakkuv ettevõtmine, kuid selleks, et saavutada professionaalne ja kaunis tulemus, on oluline kasutada õigeid tööriistu
ssb.ee
Kodu värskendamine on põnev ja rahuldust pakkuv ettevõtmine, kuid selleks, et saavutada professionaalne ja kaunis tulemus, on oluline kasutada õigeid tööriistu ja materjale. Pink Painter OÜ pakub laia valikut kvaliteetseid maalritarvikuid, mis aitavad teil saavutada parima võimaliku tulemuse, olgu tegemist väikese värviparanduse või kogu maja ümberkujundamisega. Pintslid ja rullikud  Kvaliteetne pintsel või rullik on iga maalritöö aluseks. Pink Painter OÜ valikus on pintslid ja rullikud erinevate tööde jaoks – alates peentest detailtöödest kuni suurte seinapindade katmiseni. Meie pintslid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.