Rohkema info nägemiseks:

AKL CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 259; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AKL CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

AKL CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

1. Tegevusvaldkond ja pakutavad tooted/teenused:  AKL CONSULTING OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on konsultatsiooniprojektide läbiviimine erinevatele töötleva tööstuse ettevõtetele.

 Pakutavad teenused hõlmavad IT töövahendite automatiseerimise ja kaasajastamise konsultatsioone ning üldist äriarendust.

2. Investeeringud:  2023. aastal tehti suurim investeering osaluse omandamiseks ettevõttes AKL TRADE

OÜ.

 Lähitulevikus ei ole plaanitud investeeringuid.

3. Uurimis- ja arendustegevused:  AKL CONSULTING OÜ-s on pidev fookus uuendustel ja arendustegevustel, eriti IT lahenduste valdkonnas.

 Tehtud uurimis- ja arendustegevused hõlmavad tõhusamate IT lahenduste otsimist ning klientide vajadustele vastavate lahenduste testimist.

 Kulutused uurimis- ja arendustegevustele on suunatud peamiselt töötajate koolitamisele, vajalike tarkvaraliste ja riistvaraliste vahendite soetamisele ning ekspertide kaasamisele.

4. Majandusaasta sündmused:  2023. aastal omandati osalus ettevõttes AKL TRADE OÜ, mis on oluline sündmus ettevõtte jaoks.

 Lisaks toimus raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil mitmeid olulisi sündmusi, nagu klientide arvu kasv, uute projektide algatamine ning töötaja koolitamine ja arendamine.

 Need sündmused võivad positiivselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi,

AKL CONSULTING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.