Rohkema info nägemiseks:

PATRICIUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soodsaimad ümarpeeglid Eestis! Iga Peegel on kunstiteos, iga kodu fookuspunkt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus disain kohtub funktsionaalsusega, kus valgus ja peegeldus ühinevad, et luua ruume, mis on nii ilusad kui ka praktilised. Meie teekond algas lihtsa visiooniga: pakkuda erakordseid peegleid, mis ei ole lihtsalt peegeldavad pinnad, vaid kunstiteosed, mis tõstavad iga keskkonna esteetikat.

Meie kollektsiooni südames on meie allkirja kapslipeeglid, ümmargused peeglid ja asümmeetrilised peeglid. Iga tükk on valmistatud suure tähelepanuga detailidele, tagades, et iga kurv, nurk ja joon aitab kaasa harmoonilisele tervikule. Meie peeglid on rohkem kui lihtsalt vahend oma peegelduse kontrollimiseks; need on kujundatud olema fookuspunktid teie kodus või kontoris, lisades sügavust, valgust ja peenust.

Neile, kes otsivad lisavalgustust, pakuvad meie LED-tuledega peeglid mitte ainult selget ja eredat peegeldust, vaid ka ümbritsevat helki, mis võib muuta ruumi meeleolu. LED-tehnoloogia integreerimine toob meie klassikalisse disaini kaasaegse serva, muutes need ideaalseks kaasaegsetesse ruumidesse.

Meie raamitud peeglid pakuvad erinevaid stiile, mis sobivad igale maitsele, alates lihtsast ja modernsest kuni kaunistatud ja traditsiooniliseni. Raamid mitte ainult ei kaitse ja tõsta esile peeglit, vaid toimivad ka lisadekoratiivse elemendina, täiendades teie olemasolevat sisekujundust ja värvipaletti.

Kui oleme soodsaimad ümarpeeglid pakkujad Eestis, oleme pühendunud kvaliteedi ja väärtuse pakkumisele. Meie peeglid ei ole lihtsalt tooted; need on investeering teie ruumi, peegeldades teie stiili ja valgustades teie elu. Kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja leidma täiusliku peegli, et lisada elegantsi teie igapäevasesse rutiini.

Küsimuste või abi saamiseks võtke meiega ühendust aadressil opeegel@gmail.com või helistage meile numbril +372 5555 7360. Kogege meie peeglite transformeerivat jõudu ja laske oma ruumil särada.

PATRICIUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis S.

O Peegli kollektsioon lisab kodus soojust ja stiili. Olen äärmiselt rahul kvaliteediga.

- Marko R.

O Peegel üllatas positiivselt oma disaini ja funktsionaalsusega. Suurepärane valik!

- Taavi L.

Raamitud peegel on just see, mida otsisin – lihtne, kuid stiilne.

Kuidas ümmarguste peeglitega ruumi ilmet muuta?

Ümmargused peeglid on ajatu lisand igasse tuppa, pakkudes nii esteetilist ilu kui ka funktsionaalseid eeliseid. Nende ümar kuju toob ruumidesse pehmust ja järjepidevust, mis on tihti domineeritud kõvade joonte ja õigete nurkadega. Selles postituses uurime viit transformeerivat viisi, kuidas ümmargust peeglit oma toa kujundusse lisada. Valguse ja ruumi maksimeerimine Üks lihtsamaid, kuid efektiivsemaid viise toa heledamaks muutmiseks on ümmarguse peegli strateegiline paigutamine, et peegeldada loomulikku valgust. Aseta oma peegel akna vastas või kohas, kus see võib püüda ja hajutada

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavad asümmeetrilised peeglid ilmestada meie kodu ning kontoriruume?

Asümmeetria on võimas disainipõhimõte, mis võib lisada dünaamilist visuaalset huvi ja tasakaalu ruumile ilma täiusliku sümmeetriata. See on harmoonia loomine ko
ssb.ee
Asümmeetria on võimas disainipõhimõte, mis võib lisada dünaamilist visuaalset huvi ja tasakaalu ruumile ilma täiusliku sümmeetriata. See on harmoonia loomine kontrasti ja pinge kaudu, mis võib viia põnevamate ja isikupärasemate interjöörideni. Asümmeetrilised paigutused võivad esile kutsuda liikumise ja spontaansuse tundeid, muutes ruumi elavamaks. See lähenemine võib ka stimuleerida meelt, kuna see julgustab silma liikuma ümber ruumi, avastades uusi detaile ja perspektiive. Peeglite roll asümmeetrilises disainis Peeglid ei ole lihtsalt funktsionaalsed; nad võivad olla ruumis hämmastavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.