Rohkema info nägemiseks:

MFK EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ehitusteenuseid, hõlmates üldehitustöid, siseviimistlustöid, fassaaditöid, katuste ehitust, põrandatöid, santehnilisi töid ja elektritöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitus- ja remonditööd mängivad olulist rolli kinnisvara väärtuse säilitamisel ja selle tuleviku kujundamisel. MFK Ehitus on ettevõte, mis on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi ehitus- ja remonditeenuseid, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele ja ületavad ootusi. Meie meeskond on varustatud kogemuste ja oskustega, et tuua ellu teie unistused kinnisvara arendamisel. 

Ükskõik, kas plaanite uue hoone ehitust või olemasoleva renoveerimist, oleme valmis teie kõikide ehitusvajaduste rahuldamiseks. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust ning suudab kavandada ja realiseerida projekte igas suuruses ja keerukusastmes. Üldehitustööd on meie kirg, ja meie eesmärk on tagada, et teie visioon saaks tõeks.

Siseviimistlus on osa, mis loob kodu või äriruumi isikupära ja hubasuse. Pakume laia valikut siseviimistlustöid, mis aitavad teil luua täpselt sellise keskkonna, mida olete alati soovinud. Meie detailidele tähelepanu pööramine tagab, et teie interjöör räägib teie maitsest ja stiilist.

Hoone välisilme on esimene mulje, mida inimesed saavad. Meie fassaadi- ja välitööde meeskond suudab uuendada ja renoveerida fassaade, soojustada hooneid ja teostada vundamenditöid, mis tagavad nende vastupidavuse ja visuaalse atraktiivsuse. Samuti pakume välisele elektritöödele tähelepanu, et lisada hoonele turvalisust ja ilu.

MFK Ehitus on teie kindel kaaslane kõikides ehitus- ja remondiprojektides. Võtke meiega ühendust, et leida koos parim lahendus teie ehitus- ja remondivajadustele ning koos luua unikaalne kinnisvara, mis vastab kõikidele teie ootustele.

Vaata rohkem

MFK EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Viktoria E.

Tulemus oli täpselt selline, nagu ma ette kujutasin.

Suur aitäh meeskonnale!

- Norman T.

Fassaaditööd, mida MFK EHITUS tegi, on lihtsalt imelised

Soovitan!

- Julia H.

Meeskond oli tähelepanelik detailidele ja projekt valmis õigeaegselt.

Suur tänu!

Fassaaditööd: kuidas tõsta hoone välisilme uuele tasemele

Fassaad on hoone visiitkaart ja esimene asi, mida inimesed märkavad. Sellepärast on oluline pöörata tähelepanu fassaaditöödele, et tõsta hoone välisilme uuele tasemele. Kaasaegne fassaaditöö hõlmab mitmesuguseid tehnikaid ja materjale, mis aitavad teil luua unikaalse ja pilkupüüdva välimuse. Üks võimalus fassaadi täiustamiseks on materjalide valik. Traditsiooniline tellis võib olla klassikaline ja ajatu valik, samas kui kivi või puit lisab hoonele loodusliku ja sooja välimuse. Lisaks on üha enam populaarsust kogumas kaasaegsed materjalid nagu klaas, metallpaneelid või kombineeritud süsteemid,

Dropdown

kõik artiklid

Trendikad siseviimistlustööd: kuidas luua unikaalne interjöör

Teie kodu interjöör mängib olulist rolli teie igapäevaelus, kujundades ruumi atmosfääri ja loomulikult mõjutades teie meeleolu. Seetõttu on oluline luua interjö
ssb.ee
Teie kodu interjöör mängib olulist rolli teie igapäevaelus, kujundades ruumi atmosfääri ja loomulikult mõjutades teie meeleolu. Seetõttu on oluline luua interjöör, mis kajastab teie isikupära ja vastab kaasaegsetele trendidele. Siseviimistlustööd on võtmeks selle saavutamisel, andes teile võimaluse luua unikaalne ja pilkupüüdev ruum, milles tunnete end tõeliselt koduselt. Üks olulisemaid aspekte siseviimistlustööde juures on värvivalik. Värvidel on võime luua erinevaid emotsioone ja atmosfääre. Kaasaegsed trendid soosivad julgeid ja elavaid värve, nagu sügavad sinised, rikkalikud rohelised ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.