Rohkema info nägemiseks:

INBANK FINANCE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1213; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INBANK FINANCE AS kohta arvamuslugu!"

INBANK FINANCE AS hetkeolukord

Juba 1213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Inbank Finance on asutatud 2021. aastal ning loodud AS-i Inbank (emaettevõtte) varade baasilt, kes tegi ettevõttesse nii rahalise kui ka mitterahalise sissemakse.

AS-i Inbank Finance pakub tarbijafinantseerimislahendusi Eestis läbi laiapõhjalise kaupmeeste partnervõrgustiku. Koostöös kaupmeestega töötame selle nimel, et tagada oma partneritele parimad müügitööriistad ja klientidele kõige sujuvam ostukogemus. Tarbimisfinantseerimise valdkonnas on kõige olulisem teenuse hea kättesaadavus. Seetõttu oleme viinud finantseerimise pankadest välja müügikohtadesse – sinna, kus kliendid igapäevaseid oste teevad. Pakume sujuvaid finantseerimislahendusi igas vormis ja suuruses kaupmeestele, olgu tegemist tavakaupluse, platvormi või uue ajastu ärimudeliga. Finantseerime kõikvõimalikke oste tossudest kuni päikesepaneelideni, kusjuures klient saab teenust kasutada täpselt siis ja seal, kus ta seda vajab. Oleme muutnud finantseerimise toote või teenuse lahutamatuks osaks ja aitame oma rohkem kui 240 koostööpartneri äridel kasvada.

2022. aasta lõpuks oli AS-i Inbank Finance portfellis kokku ligi 86 tuhat aktiivset kliendilepingut.

Tänu tugevale müügile kasvas AS-i Inbank Finance kodumajapidamistele väljastatud laenuportfell 2022. aasta lõpuks 193,5 miljoni euroni. Laenuportfellist moodustasid autode finantseerimine 62%, väikelaenud 22% ja järelmaks 16%. 2022. aastal võttis Inbank Finance

Inbankilt üle Inbanki tütarettevõtetele antud laenud.

2022. aasta lõpu seisuga töötas ettevõttes 40 töötajat, mis on 4 töötaja võrra rohkem kui 2021 aastal.

Majandustulemused

Kuigi 2022. aasta oli AS Inbank Finance jaoks edukas, oli meid ümbritsev keskkond kõike muud kui tavaline. Kui pandeemia 2022. aasta alguses leevenes, puhkes Ukrainas traagiline sõda. Sõja otsene mõju meie ärile piirdus peamiselt esmase rünnaku vahetute tagajärgedega. Et aga pandeemiaaegsest lõdvast raha- ja fiskaalpoliitikast oli juba alguse saanud inflatsioonisurve ning sõda häiris energiavarustust veelgi, tekkis meie piirkonnas enneolematu inflatsioon. Selle tulemusena nägime intressimäärade järsku tõusu, mis avaldas otsest mõju ka meie toodete hinnastusele turul.

Ehkki väliskeskkond pakkus 2022. aastal ettevõttele omajagu väljakutseid, lõpetasime majandusaasta 7,04 miljoni euro suuruse kasumiga. Ettevõtte omakapitali tootluseks kujunes 17,6%. Viimase nelja kvartali trend näitab, et ettevõtte ärimudel on strateegiliselt tugev ning toetab 2023. aasta plaane kiire kasvu ja kvaliteetsema riskiprofiili tingimustes.

Lisaks uuele müügile ja portfelli kasvatamisele on AS-i Inbank Finance ärimudelile kriitilise tähtsusega krediidiriski edukas juhtimine, milleks kasutatakse AS-i Inbank poolt üles ehitatud poliitikaid ja meetodeid. Vaatamata kõrgele inflatsioonile ja tarbijate vähesele kindlustundele on meie krediidiportfell püsinud tugev. Meie laenude allahindluse kulu kasvas aasta kokkuvõttes

INBANK FINANCE AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.