Rohkema info nägemiseks:

RUKKI 2 ARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RUKKI 2 ARENDUSE kohta arvamuslugu!"

RUKKI 2 ARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Rukki 2 Arenduse OÜ (edaspidi "ettevõte") peamiseks tegevusalaks on ettevõttele kuuluvale kinnistule aadressiga Rukki tee 2, Lehmja küla,

Rae vald ehitatud multifunktsionaalse lao-, tootmis- ja büroopindadega hoones asuvate pindade üürile andmine. Hoones on 32 erineva suurusega lao- ja tootmispinda ning 18 büroopinda, millest 2023.a lõpuks oli välja üüritud 70%.

Ettevõtte äritegevus on jätkuv, tegevusvaldkond ei ole hooajaline ning ettevõtte majandustegevus ei ole tsükliline. Ettevõte toodab päikesepargist saadavat roheenergiat, teisi olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ettevõtte majandustegevusega ei kaasne. Aruandeaasta jooksul ning aruande koostamisperioodil ei ole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Ettevõtte poolt hoone ehituseks võetud lühiajalised laenud on refiantseeritud pikaajaliste pangalaenude vastu, kuid tulenevalt 2023.a ebakindlast majandusolukorrast, mis eeldatavasti jätkub ka 2024.a, on olnud ka keerulisem leida üüripindadele üürnikke ja hoone täitmisperiood on muutunud planeeritust pikemaks. Eeltoodud põhjustel ei suutnud ettevõte 2023.a täita panga laenulepingus ettenähtud tingimusi (LTV, DSCR), mille täitmata jätmist on pank küll 2024.a aktsepteerinud, kuid seetõttu on aruandes kajastatud pikaajalised laenud lühiajalistena.

Kinnisvarainvesteering on võetud arvele õiglases väärtuses vastavalt Uus Maa Kinnisvarabüroo poolt koostatud hindamisaktile.

Ettevõttel on kavas 2024.a saavutada hoone 90%-line täituvus ning seeläbi vähendada vakantsusest tulenevaid omanikukulusid, samuti suurendada päikesepargist toodetava elektrienergia müüki üürnikele.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

2023. detsembri seisuga töötab ettevõttes 0 töötajat.

Peamised finantsnäitajad ja suhtarvud 2023.a on alljärgnevad:

Valem 2023 2022

Lühiajaliste kohustiste Käibevara/lühiajalised 0,01 0,01 kattekordaja kohustised puhaskasum

ROA (-kahjum) /varade 18,83% 0,63% maht*100 puhaskasum(-kahjum)/

ROE 98,59% 177,02% omakapital*100

RUKKI 2 ARENDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.