Rohkema info nägemiseks:

QUANLOOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 722; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta QUANLOOP OÜ kohta arvamuslugu!"

QUANLOOP OÜ hetkeolukord

Juba 722 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 39 korda.

Tegevusaruanne 2022

Quanloop, märkimisväärne finantsettevõte, mille juured on Eestis, on olnud eesotsas kapitali hankimise maastiku ümbermõtestamisel.

Innovatiivsest lähenemisviisist lähtuv Quanloop meelitab ligi erainvestoreid, muutudes keskseks kanaliks raha paigutamisel. Quanloopiga seotud partnerite koosseis ulatub liisingust kuni faktooringettevõteteni ja mitmete teiste finantsüksusteni.

Quanloopi tegevuse oluline aspekt on tema mitmekülgne struktuur. Finantssektori teerajajana tegutseb Quanloop OÜ mitmete fondide täisosanikuna. Need fondid on mõeldud investorite teenindamiseks, tagades nende kapitali tõhusa jaotamise. Quanloop ühtlustas oma fookust, rõhutades oma rolli fondide laiemas ökosüsteemis. Kõik Quanloopi haldusalas olevad fondid on registreeritud ja tegutsevad Eestis tõrgeteta.

Finantsstatistika läbivaatamine 31. detsembri 2022. aasta seisuga annab selge ülevaate ettevõtte positsioonist. Käibevara, mis koosneb sularahast ja nõuetest, moodustas 89 758 eurot, mis on võrreldes eelmise aasta 148 437 euroga vähenenud. Rahareservid moodustasid 40 780 eurot, mis on vähem kui eelmisel aastal, st 103 187 eurot. Seevastu nõuded kasvasid veidi, ulatudes 48 978 euroni võrreldes varasema 45 250 euroga.

Kohustuste puhul olid lühiajalised kohustused võlgade ja ettemaksete kujul 13 096 eurot, mis on oluliselt väiksem kui varasem 103 977 eurot.

Kuigi osakapitali nimiväärtus jäi samale tasemele 50 000 eurot, oli aruandeaasta kahjum 412 455 eurot, langedes eelmise aasta 4 143 euro suurusest kahjumist. Ent muude reservide tekkimine 448 295 euroga tõstab esile positiivset signaali. Kogu 2022. aasta kasumiaruandest selgub, et muud äritulud moodustasid 107 301 eurot. Tegevuskulud olid -414 223 eurot, mis on järsult kasvanud 2021. aasta osaaasta -4 173 eurost.

Quanloopi ainulaadne lähenemisviis, mida määratleb pühendumus investorite ressursside tõhusale haldamisele erinevate projektide raames, võib mõnikord põhjustada ajutisi finantsnihkeid. Siiski tuleks seda mõista ettevõtte üldise strateegia valguses, mille eesmärk on pikaajaline stabiilsus ja tootlus.

Kokkuvõttes võib öelda, et Quanloop on oma ainulaadse mudeli ja strateegilise positsioneerimisega teinud finantsvaldkonnas märkimisväärseid edusamme. Kuigi aasta on olnud keeruline, jääb ettevõtte juhtkond tuleviku suhtes optimistlikuks. Nad on kindlalt veendunud, et Quanloopi roll mitmete fondide üldosanikuna ei taga mitte ainult tema püsivat kohalolekut, vaid viitab ka kasvust ja võimalustest täis kursile.

QUANLOOP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.