Rohkema info nägemiseks:

ANUBIS KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANUBIS KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

ANUBIS KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegeleb kinnisvara vahendamisega, nendeks on: ostu, müügi- ja üüritehingud. Meie missioon on alustada ja laiendada meie kinnisvara ettevõtet, samal ajal otsides oma tiimi spetsiifilise kvalifikatsiooniga inimesi, kes aitaksid meie eesmärke tõhusamalt saavutada.

Kavatseme luua raudkindla maine ja erineda teistest kinnivara büroodest mitmes aspektis.

Usaldusväärsust kasvatatdes liigume oma hetkelise lõpliku eesmärgi suunas milleks on eliit kinnisvara müük ja vahendamine. Meie visioon on luua midagi ainulaadset ja meeldejäävat, mis raputaks tänapäeva kindlatesse mallidesse jäänud kinnisvara maailma ja avardaks silmaringi nii müüjatel kui ka ostjatel. Ning taastaks Eesti turul töötavate maaklerite halva maine. Kui teised ei suuda lippu kõrgel hoida, siis meie suudame, sest meil on tahe! Martti on juhina usaldusväärne, järjepidev, ta ei peatu takistuste tekkimisel, konkreetne ja aus ja leiab kiiresti lahendused seal, kus tundub, et neid ei ole. Kätrin on müügipartnerina enesekindel, hea suhtleja, täpne, usaldusväärne, kohusetundlik, kiire kohanemis –ja õppimisvõimega.

Ettevõtte juhatus on teadlik, et Clear Skyline Real Estate OÜ netovara ei vasta nõuetele. Kuna tegu on alustava ettevõttega, siis on tehtud omakapitalist väljaminekuid, millega on kaetud ettevõtte tegevusega alustamise kulusid (nt kodulehe loomine jms). Kinnitame, et juhatus ja osanikud tegutsevad aktiivselt antud probleemi lahendamisega, st kaasavad vajadusel isiklikku raha OÜ nõuete täitmiseks. Ühtlasi loodab juhatus lõpetada 2023. majandusaasta vähemalt niis suure kasumiga, et see kataks ära negatiivse osakapitali. Kinniatme, et vaatamata sellele on etevõte jätkusuutlik ning tegutsev. Kavatseme

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

ANUBIS KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.