Rohkema info nägemiseks:

SWIPELUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 486; jälgijaid - 0. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta SWIPELUX OÜ kohta arvamuslugu!"

SWIPELUX OÜ hetkeolukord

Juba 486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Kokkuvõte:

Aastane tegevusaruanne annab ülevaate Swipeluxi meeskonna tegevusest ja saavutustest 2022. aastal. Oleme püüdnud teha sellest tervikliku dokumendi, mis toob esile meie peamised algatused, finantstulemused, tegevusmõõdikud, väljakutsed ja strateegilised eesmärgid. Usume, et aruanne teavitab teid organisatsiooni edusammudest ja annab ülevaate selle tulevikusuundadest.

Sissejuhatus:

Swipelux OÜ eesmärk on tegeleda krüptovarade kasvava populaarsusega, pakkudes lõppkasutajatele krediit- ja deebetkaartide võimalusi krüptovarade ostmiseks börsidel, rahakottides ja NFT-turgudel. Meie eesmärk on aidata registreeritud kasutajaid, kellel ei pruugi olla kogemusi krüptovaluutadega, muutes nende jaoks virtuaalvarade ostmise ja kasutamise lihtsamaks ja mugavamaks. Selles aastaaruandes keskendume oma 2022. aasta verstapostidele, saavutustele ja väljakutsetele, finantstulemustele, tegevuse esiletõstmisele ja tulevikuväljavaadetele.

Ettevõte on praegu tugeval positsioonil, omades tooteid ja teenuseid, mille järele on plokiahelal põhinevate ettevõtete suur nõudlus. Ettevõtte pakutavad tooted ja teenused, sealhulgas Fiat on ramp, NFT checkout, Token Checkout, One Step Wallet ja turundusteenus, on loodud selleks, et plokiahelal põhinevatel ettevõtetel oleks lihtne integreerida Fiati makseid oma tegevusse.

Samal ajal on ettevõte keskendunud täiendava kapitali kaasamisele, mis võimaldab tal oma pikaajalisi plaane täita. Seda rahastust kasutatakse oma toodete ja teenuste edasiarendamiseks, samuti meeskonna ja operatiivse infrastruktuuri laiendamiseks. Lisaks töötab ettevõte selle nimel, et luua tegevusprotsesse, mis tagavad sujuva skaleerimise kommerts- ja mitteäriliste meeskondade vahel ning võimaldavad oma tegevust tõhusalt skaleerida, kui nõudlus tema toodete ja teenuste järele kasvab.

Finantstulemused:

Swipelux Inc. on taganud olulise investoritoetuse, mis võimaldab pikema perioodi jooksul tegevuskahjumeid kanda. Swipelux Inc on saanud oma tütarettevõtte Swipelux OÜ toetamiseks investeeringuid kokku 613 207 eurot. Swipeluc OÜ on ise saanud investeeringuteks 250 000 eurot.

Need investeerimisfondid on eraldatud USA-s laialdaselt kasutatava SAFE instrumendi kaudu. Pärast seemnevooru on võimalik SAFE konverteerida Swipelux Inc. aktsiaks.

Oluline on märkida, et ettevõtte raamatupidamislikud kahjumid ei kajasta täpselt tema üldist finantsseisundit. Swipelux Inc. ja Swipelux OÜ on ühiselt investoritelt edukalt kaasanud 863 207 eurot. Kaasatud kapital on peamiselt investeeritud Swipelux OÜ-ga samu omanikke jagavasse ettevõttesse Swipelux Inc., mis on Swipelux OÜ 100% osanik.

2022. aastal kandis Swipelux Inc. kui tulevane osanik Swipelux OÜ-le 76 897 eurot investeeringuna äritegevuse rahastamiseks. Lisaks allkirjastati 2022. aasta detsembris Swipelux Inc. ja Swipelux OÜ vahel kohustuskiri summas 226 415 eurot. See summa oli üle kantud Swipelux

OÜ-le 2023. aasta jaanuaris, kuna detsebris pühade tõttu see ei olnud võimalik.

Ettevõte ei ole 2022. aasta jooksul dividende välja maksnud ega plaani ka järgmise aasta jooksul dividende välja maksta.

Litsentsi protsess:

Ettevõte taotles uuesti VASP-litsentsi kooskõlas rahapesu andmebüroo nõuetega ja litsentsimisprotsessi käigus. Aktsiakapitali suurendamise kohustus on täidetud ja ettevõte on seda suurendanud 250 000 euroni. Ettevõte sai audiitoritelt kinnituse omavahendite nõuete täitmise kohta 31.08.2022 seisuga.

VASP litsentsi taotlemise teekond algas 2021. aastal. Pärast kogu nõutava dokumentatsiooni esitamist sai ettevõte Rahapesu andmebüroolt (RAB) tagasisidet parendusvaldkondade kohta. Lisaks viidi tervikliku hindamisprotsessi osana läbi isiklikud intervjuud aktsionäridega. Pärast põhjalikku hindamist sai ettevõte 2022. aasta veebruari lõpus edukalt VASP-litsentsi, mille number on FVT000540.

Sama aasta märtsis alustas ettevõte ettevalmistusi ümberlitsentsimise protsessiks, kui sai teada uued VASP-litsentside juhised ja nõuded

Eestis. Kogu 2022. aasta jooksul pidas ettevõte laialdast suhtlust RAB-ga tagamaks, et selle poliitikad, protseduurid, aktsiakapital ja kõik dokumendid oleksid vastavuses viimaste regulatiivsete standarditega. Selle protsessi raames esitas ettevõte 2022. aasta detsembris omavahendite kohta välisauditi, mis osutus edukaks.

Taaslitsentsimine on ettevõtte jaoks olulise tähtsusega ja kuigi protsess 2022. aasta lõpuks veel kestab, on lõppeesmärk saada uuendatud tegevusluba 2023. aastal. See eesmärk hõlmab kõigi vajalike sammude läbimist ning taotluse heakskiitmist ja hindamist 2023. aastal. RAB.

Ettevõte on pühendunud täitma kõiki reguleeriva asutuse kehtestatud nõudeid, näidates üles hoolsat ja pühendunud lähenemist VASP-litsentsi uuesti väljastamise tagamisele.

SWIPELUX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.