Rohkema info nägemiseks:

JKF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kõrgekvaliteedilised klaasfassaadide ja -vaheseinte lahendused ning plekkkatuste remont.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite klaasfassaadide ja klaasvaheseinte eksperti, kes ühendab elegantsuse ja funktsionaalsuse, siis tervitame teid JK Fassaadide maailma. Oleme Eesti juhtiv klaasfassaadide ja klaasvaheseinte ettevõte, kellel on üle 8 aasta kogemust ning arvukalt rahulolevaid kliente. Tutvustame teile meie peamisi teenuseid ja miks JK Fassaadid on teie parim valik.

Klaasvaheseinad ja -piirded on saanud populaarseks nii ärikinnisvara kui ka kodude seas. JK Fassaadid pakub laias valikus klaasvaheseinte paigalduse ja renoveerimise teenuseid, mis mitte ainult ei suurenda ruumide valgustatust, vaid annavad neile kaasaegse ja elegantse välimuse. Meie klaasvaheseinad ühendavad praktilisuse ja esteetika, pakkudes ruumidele avatust ja stiili.

Klaasfassaadide ehitus ja paigaldus on meie ettevõtte tugevus. Olgu tegemist uue fassaadi loomise, renoveerimise või hooldusega, meie meeskond tagab alati kvaliteedi ja täpsuse. Klaasfassaadid mitte ainult ei muuda hoone väljanägemist kaasaegsemaks, vaid võimaldavad ka loomulikul valgusel tungida siseruumidesse, suurendades seal viibijate heaolu.

Aknad ja uksed moodustavad igas hoones olulise osa. JK Fassaadid pakub kõrgekvaliteedilist akende ja uste paigaldusteenust, tagades nii hoone välisilme kui ka energiatõhususe. Meie ekspertide käe all saavad aknad ja uksed täiuslikult paigaldatud, mis parandab nii hoone esteetilist väärtust kui ka selle energiatõhusust.

JK Fassaadid on teie usaldusväärne partner, kui tegemist on klaasfassaadide, klaasvaheseinte ja paljude teiste klaasialaste projektidega. Meie kogemus, kvaliteetne töö ja rahulolevad kliendid räägivad enda eest.

Kui soovite kaasaegset disaini ja funktsionaalsust üheskoos, ärge kartke meiega ühendust võtta. JK Fassaadid on siin selleks, et muuta teie visioonid reaalsuseks.

kontakt

JKF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire K.

Klaasfassaadidega töö oli kiire ja professionaalne. Soovitan!

- Andres O.

Rõdupiirde paigaldus oli kiire ja tulemus suurepärane. Aitäh!

- Liina R.

Akende ja uste paigaldus oli kvaliteetne ja hind mõistlik. Soovitan!

JKF OÜ tegevusaruanne 2022

JKF OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on avatäidete ja klaasfassaadide paigaldus. See on spetsialiseerunud tööstus, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele ja kvaliteedile. JKF OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes klientidele parimat teenust ja tooteid.2022. aasta oli JKF OÜ jaoks märkimisväärne aasta. Ettevõtte eesmärgiks oli kasvatada käivet vähemalt 25% võrra. See oli ambitsioonikas eesmärk, mis nõudis suurt pühendumust ja strateegilist planeerimist. Kuid JKF OÜ ei olnud mitte ainult edukas selle eesmärgi saavutamisel, vaid suutis seda ka ületada.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida sobiv klaasfassaad teie hoonele?

Klaasfassaadid on muutunud üha populaarsemaks valikuks kaasaegsetes hoonetes. Need mitte ainult ei anna hoonele atraktiivset välimust, vaid võimaldavad ka loomu
ssb.ee
Klaasfassaadid on muutunud üha populaarsemaks valikuks kaasaegsetes hoonetes. Need mitte ainult ei anna hoonele atraktiivset välimust, vaid võimaldavad ka loomuliku valguse sissetoomist ning suurendavad energiatõhusust. Kui te kaalute klaasfassaadi paigaldamist oma hoonesse, siis on siin mõned kaalutlused, mida peaksite arvesse võtma. Esiteks, otsustage, millist tüüpi klaasfassaadi soovite. Klaasfassaate on mitut tüüpi, sealhulgas ühekihilised, kahekordse klaaspaketiga ja topeltkihilised klaasfassaadid. Iga tüüp pakub erinevaid eeliseid ja puudusi ning seetõttu on oluline valida oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.