Rohkema info nägemiseks:

TERRASSIVENNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vastupidavate ja kaunite terrasside ehitamine ja hooldus, pakkudes professionaalset nõu ja kvaliteetset teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud terrasside ehitamisele ja kvaliteetsete terrassimaterjalide pakkumisele. Oleme veendunud, et terrass on täiusliku kodu lahutamatu osa ning soovime aidata teil luua unistuste väliruumi, kus saate nautida päikesepaistet, hommikukohvi, head raamatut või lõbusaid hetki sõpradega.

Kvaliteetne ja kauakestev terrass

Meie eesmärk on pakkuda teile kvaliteetset ja vastupidavat terrassi, mis rõõmustab teid aastaid. Kasutame vaid parimaid materjale ja järgime ehitustöödes kõrgeid standardeid, et tagada teie terrassi vastupidavus erinevate ilmastikutingimuste ja kulumise suhtes.

Terrass valmib loetud päevadega

Teame, et aeg on väärtuslik ning soovime, et te saaksite oma uuest terrassist võimalikult kiiresti rõõmu tunda. Meie kogenud meeskond suudab terrassi ehitada kiiresti ja tõhusalt, et te ei peaks ootama kuude kaupa. Lubame, et teie uus terrass on valmis loetud päevadega, mitte nädalatega.

Kõik hinnas lahendus - Materjalist-viimistluseni

Pakume teile kogu terrassi ehituse protsessi jooksul terviklahendust. Alustades materjalide valikust ja lõpetades viimistlusega, hoolitseme iga detaili eest. Te ei pea muretsema erinevate töövõtjate ja tarnijate leidmise pärast, sest meie teeme kõik selleks, et teie terrassi ehitusprotsess oleks sujuv ja muretu.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

TERRASSIVENNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jarmo T.

Meie kodu sai kauni ja kestva terrassi tänu Terrassivennade meeskonnale! Suur tänu neile!

- Kristi K.

Terrassivennad olid meile suureks abiks oma terrassi ehitamisel ning nende kinnitusvahendid on kestnud juba aastaid ilma igasuguste probleemideta.

- Marek M.

Meil oli väga meeldiv ja mugav koostöö Terrassivennad meeskonnaga. Oli üllatav, kui kiirelt ja kvaliteetselt nad meie terrassi ehitasid!

TERRASSIVENNAD OÜ tegevusaruanne 2022

Terrassivennad OÜ, mis asutati 14. aprillil 2021. aastal, on spetsialiseerunud eriehitustöödele, mis ei kuulu teiste kategooriate alla. Selle lühikese tegutsemisaja jooksul on ettevõte suutnud näidata märkimisväärset kasvu ja positiivset tulemust, mis on selgelt näha nende 2022. aasta majandusaasta aruandes. Võrreldes eelneva aastaga, on Terrassivennad OÜ müügitulu kasvanud peaaegu kahekordseks, ulatudes 69 984 euroni, samal ajal kui 2021. aastal oli see 33 089 eurot. See on märkimisväärne tõus, mis näitab ettevõtte suutlikkust suurendada oma müüki ja tulusid. Lisaks sellele oli aruandeaasta

Dropdown

kõik artiklid

Terrassi ehitamine

Kogu terrassi ehitamine algab planeerimisest ja sobiva asukoha valimisest. Terrassi paigutus maja suhtes on tavaliselt ette määratud. Terrassi asukoht sõltub m
ssb.ee
Kogu terrassi ehitamine algab planeerimisest ja sobiva asukoha valimisest. Terrassi paigutus maja suhtes on tavaliselt ette määratud. Terrassi asukoht sõltub mitme teguri kombinatsioonist. Tähtis on päikesetegur – kas ülekaalus on hommiku-, keskpäeva- või õhtupäike. Alternatiiviks on kaks terrassi erinevates ilmakaartes. Kuna terrass on maja kasuliku pinna laienduseks, siis tuleb mõelda sellele, et sise- ja välisruumi vaheline ühendus hästi toimiks. Tuulevari ja kaitse võõraste pilkude eest on samuti arvestatavad tegurid. Noorele perele on iseenesest mõistetav terrassi lapsesõbralikkus. Juba

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.