Rohkema info nägemiseks:

AIA EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud aedade ehitusele ja hooldusele, samuti kvaliteetse ehitusmaterjali müügile Lõuna-Eestis, hõlmates Tartu-, Põlva-, Võru- ja Valgamaad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga maja ilu peegeldub selle ümbruses – see on miski, mida meie meeskond Aia Ehitus OÜs mõistab ja hindab. Oleme Lõuna-Eesti juhtiv ettevõte, spetsialiseerudes aedade ehitusele ja hooldusele, pakkudes samal ajal ka kvaliteetset ehitusmaterjali. Meie pühendumus ja professionaalsus tagavad, et iga klient saab endale mitte ainult kauni, vaid ka vastupidava aia.

Miks valida Aia Ehitus OÜ? Meie meeskond koosneb pidevalt kasvavast ja arenevast grupist, kes on valmis vastu võtma kõige keerulisemaid ideid. Paindlikkus ja põhjalikkus on meie tööde lahutamatu osa ning igale projektile läheme personaalse pühendumisega.

Teenused:

  1. Puitaiad: Puitaia loomine on meie kätes kunst, kus looduslikud materjalid ühinevad harmoonilise väljanägemise ja vastupidavusega. Valikus on horisontaalsed ja vertikaalsed lippaiad, kohandatud vastavalt kliendi soovidele.

  2. Võrkaiad: Taskukohane ja ilmastikukindel lahendus, mis võimaldab valgusel piiratud alale tungida. Keevisaed, punuaed ja loomaaed - kohandatavad vastavalt kliendi vajadustele ja eelistustele.

  3. Metallist aiad: Varbaia ehk metallaiad on väärikad, vastupidavad ilmastikutingimustele ja deformatsioonile. Investeering, mis kestab aastakümneid, kui hooldatud õigesti.

  4. Paneelaed (2D ja 3D): Keevispaneelaed on vastupidav ja kiiresti paigaldatav, muutumas klientide seas üha populaarsemaks. Standardmõõdud ja kinnitus tagavad lihtsa ja tõhusa lahenduse.

Müük: Aia ehitamiseks vajaliku materjali saate meilt tellida, sealhulgas peensaetud ja sügavimmutatud puit, väravaautomaatika ning aiapostid, 3D paneelid ja võrkaiad.

Võta ühendust: Kui soovite luua endale kauni ja vastupidava aia, võtke meiega ühendust. Aia Ehitus OÜ pakub mitmekülgseid lahendusi ja professionaalset nõustamist. Oleme siin, et muuta Teie unistused reaalsuseks!

Võta ühendust ja leiame koos parima lahenduse Teie aia jaoks!

UURI LISAKS

AIA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Täpsed, korrektsed ja sõbralikud. Suurepärane kogemus!

- Kadi

Jäin tulemusega väga rahule!

- Margus

Kiire ja asjatundlik meeskond.

Kuidas lisab kvaliteetne aed väärtust kodule?

Koduarendusprojekte kaaludes ei arvesta koduomanikud tihti kvaliteetse aia olulist mõju oma kinnisvarale. Aed mitte ainult ei määratle teie ruumi piire, vaid lisab ka mitmel viisil teie kodu üldist väärtust. Parem turvalisus Tugev aed toimib heidutusena võimalikele sissetungijatele, pakkudes füüsilist barjääri, mis kaitseb teie vara. See on oluline omadus koduomanikele, kes peavad oluliseks oma kodu ja lähedaste turvalisust. Aiad loovad lastele ja lemmikloomadele turvalise mänguala, tagades, et nad püsivad oma hoovi piirides ja eemal võimalikest ohtudest nagu kiired tänavad või piiramata

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida aiamaterjali?

Aia ehitamisel on üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, see, millist materjali valida. Materjali valik mõjutab mitte ainult teie aia väljanägemist, vaid
ssb.ee
Aia ehitamisel on üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, see, millist materjali valida. Materjali valik mõjutab mitte ainult teie aia väljanägemist, vaid ka selle vastupidavust ja hooldamise keerukust. Selles artiklis käsitleme erinevaid aiamaterjale, keskendudes puit-, võrk- ja metallaiamaterjalidele ning jagame nõuandeid parima valiku tegemiseks. Puitaiad: Puitaedu peetakse ajatuks valikuks, sest need sulanduvad hästi igasse keskkonda, luues harmoonilise ja tasakaalustatud välimuse. Puit on looduslik materjal, mis lisab aiale soojust ja looduslähedust. Tänu spetsiaalsetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.