Rohkema info nägemiseks:

HMR EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
HMR EHITUS OÜ tegeleb üle Eesti mitmekülgsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumisega, hõlmates kipsitöid, palkmajade ehitust, fassaaditöid ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitus- ja remonditööde valdkond nõuab tugevat kogemust ja pühendumust ning HMR EHITUS OÜ on selle ala tipptegija, pakkudes laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid kogu Eestis. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele ehitus- ja renoveerimistöödele, mis hõlmavad nii üldehitustöid kui ka siseviimistlust, fassaaditöid, katuste ehitust, põrandatöid, santehnilisi töid ning elektritöid.

Kipsitööd on üks meie tugevamaid külgi. Meie kogenud meeskond teostab kõikvõimalikke kipsitöid, alates kipsplaatide paigaldamisest kuni kipsseinte ja -lagede ehituseni. Olgu tegemist korteri ümberkujundamisega või uue hoone ehitamisega, meil on kipsitööde valdkonnas ulatuslikud teadmised ja oskused, et tagada tulemus, mis vastab teie ootustele.

Kui olete otsustanud anda oma kodule või äriruumidele uue elu, siis oleme teie jaoks olemas. Renoveerimistööde meeskonnana suudame muuta vanad ruumid kaasaegseks ja funktsionaalseks. Renoveerimise käigus hoolitseme detailide eest, mis muudavad teie ruumid hubaseks ja kaasaegseks.

Palkmajade ehitus on kunst, mida me tõeliselt armastame. Pakume palkmajade ehitusteenust, mis ühendab traditsioonilise palkmaja elegantsi kaasaegsete ehitustehnoloogiatega. Iga meie loodud palkmaja on ainulaadne ja vastab kõrgeimatele standarditele.

Üldehitustööde valdkonnas pakume kõike alates hoonevundamentidest kuni katuseni. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad täpselt teie vajadustele ja eelarvele.

Meie siseviimistlustööde meeskond loob ruumid, mis peegeldavad teie isiklikku stiili ja maitset. Olgu tegemist värvivalikute, põrandakatete või valgustusega, aitame teil luua unikaalseid ja kaunilt viimistletud sisekeskkondi.

Fassaaditööde ja katuste ehituse valdkonnas pakume tõhusaid lahendusi, mis tagavad teie hoone kauakestva kaitse ning visuaalse atraktiivsuse. Meie meeskond on spetsialiseerunud fassaadide renoveerimisele ja katuste ehitusele, tagades samal ajal parima kvaliteedi.

Olgu tegemist puitpõrandate, plaatide või laminaadiga, teeme põrandatööd, mis lisavad teie ruumidele stiili ja vastupidavust. Valime hoolikalt materjalid ja teostame paigaldustööd professionaalselt.

Santehnilised tööd ja elektritööd on oluline osa igast ehitusprojektist. Meie eksperdid tagavad, et kõik santehnilised ja elektrilised süsteemid oleksid paigaldatud õigesti ja vastaksid kehtivatele standarditele.

HMR EHITUS OÜ meeskond on alati valmis teie ehitus- ja renoveerimisprojektidega tegelema. Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ning pakume kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitus- ja remonditeenuseid. Võtke meiega ühendust ja koos leiame parima lahenduse teie projektile. Usaldage meid oma ehitusunistuste elluviimisel!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

HMR EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina R.

Nad olid äärmiselt abivalmid, pakkudes nõuandeid materjalide ja viimistlusvalikute osas. Soovitan kindlasti HMR EHITUS OÜ-d kõigile, kes vajavad fassaaditöid ja katuste ehitust.

- Mart P.

Tulemus on hämmastav - hubane ja kvaliteetne kodu, kus tunnen end alati mugavalt. Suur tänu HMR EHITUS OÜ-le selle unistuse teostamise eest!

- Laura M.

Mul oli suur õnn töötada nende meeskonnaga, kes oskasid anda häid nõuandeid ja täitsid töö kiiresti ja tulemuslikult. Soovitan kindlasti HMR EHITUS OÜ kipsitööde teenuseid!

Kuidas mõjutavad kipsitööd sisekujundust?

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, ja seetõttu on selle välimus ja atmosfäär äärmiselt olulised. Kui olete oma kodu renoveerimas või uut ehitamas, võib professionaalsete kipsitöödega saavutada hämmastava muutuse. Käesolevas artiklis uurime, miks kipsitööd on nii olulised ning kuidas need aitavad muuta ruumid kauniks ja funktsionaalseks. Kipsitööd on oluline osa sisekujundusest, sest need mõjutavad otseselt ruumi visuaalset ja esteetilist muljet. Kipsplaate saab kasutada seinte, lagede ja isegi sisekujunduselementide loomiseks. Need võimaldavad luua erinevaid tekstuure ja

Dropdown

kõik artiklid

Mida huvitavat peidavad endas palkmajad?

Puit, loodus ja kodu - need on mõisted, mis on üksteisega tihedalt seotud ning millele palkmaja ehitus pakub ainulaarse võimaluse neid omavahel ühendada. HMR EH
ssb.ee
Puit, loodus ja kodu - need on mõisted, mis on üksteisega tihedalt seotud ning millele palkmaja ehitus pakub ainulaarse võimaluse neid omavahel ühendada. HMR EHITUS OÜ tutvustab traditsioonilise palkmaja ehituse võlusid ja kuidas need sobivad suurepäraselt kaasaegse elu nõudmistega. Palkmajad on Eestis juba sajandeid olnud koduks paljudele peredele. Nende ajatu ilu, vastupidavus ja looduslähedane olemus teevad neist enamat kui lihtsalt eluase. Palkmaja on tükk loodust oma kodu seinas - igal palgil on oma lugu, iga palk hingab ajalugu ja naturaalsust. Meie palkmajade ehitusteenus hõlmab kogu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.