Rohkema info nägemiseks:

KILUMARI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kutsu Kokk Koju on ettevõtmine, mis pakub põnevat, paindlikku ja isikliku suhtumisega toitlustust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kutsu Kokk Koju maailma, kus toitlustamine saab uue tähenduse. Oleme ettevõte, mis on pühendunud pakkuma põnevat, paindlikku ja isikupärast toitlustust igasugusteks sündmusteks. Meie eesmärk on luua kliendile unustamatuid kulinaarseid elamusi, olgu tegemist intiimse õhtusöögiga või suurejoonelise pulmapeoga.

Kutsu Kokk Koju alustas oma teekonda põhimõttega, et igal sündmusel on oluline koht hästi valmistatud toidul, mis ühendab inimesi. Meie missiooniks on pakkuda mitmekesiseid ja kvaliteetseid toitlustusteenuseid, mis peegeldavad meie klientide unikaalseid maitse-eelistusi. Oleme uhked oma võime ühendada tipptasemel kulinaaria oskusliku teenindusega, tagades, et iga detail on hoolega läbimõeldud.

Meie meeskond koosneb kirglikest kokkadest ja toitlustuse spetsialistidest, kes armastavad oma tööd ning keskenduvad iga sündmuse erilisusele. Alustades kohalikest pereüritustest kuni rahvusvaheliste konverentsideni, oleme kohandanud meie teenuseid vastavalt klientide vajadustele ja soovidele. Me ei paku lihtsalt toiduvalmistamise teenust, vaid loome meeldejäävaid kogemusi, kus iga suutäis on kui rännak läbi maitsete maailma.

Kutsu Kokk Koju eesmärk on ületada ootusi ja muuta iga sündmus eriliseks, olgu tegemist ärikohtumise, sünnipäeva või pulmapiduga. Meie toitlustusteenused on kohandatavad vastavalt sündmuse temaatikale ja eelarvele, pakkudes alati parimat kvaliteeti ja teenindust. Me ei ole lihtsalt toitlustajad, vaid teie partner sündmuse kujundamisel ja korraldamisel.

Läbi pühendumuse, kvaliteedi ja loovuse soovime jätkata oma kasvu ja pakkuda klientidele parimat toitlustuskogemust, mis jääb meelde veel pikaks ajaks. Kutsu Kokk Koju on valmis aitama teil luua iga sündmuse, olgu suur või väike, eriliseks ja meeldejäävaks hetkeks, mis ühendab inimesi läbi hea toidu ja imelise teeninduse.

uuri lisaks!

KILUMARI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane K.

Väga maitsvad ja huvitavad maitsed. Olen positiivselt üllatunud!

- Kärol L.

Kõik oli perfektne - maitse, esitus ja teenindus. Kindlasti soovitan!

- Lauri T.

Suurepärane teenindus ja imeline toiduelamus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Buffet' toitlustamine: Mitmekesisus ja maitseelamused

Buffet' stiilis toitlustamine on populaarne valik erinevate ürituste korraldamisel, pakkudes külalistele mitmekesisust ja võimalust valida endale meelepärased road. See toitlustusviis võimaldab luua lõõgastava õhkkonna, kus kõik saavad nautida toite oma maitse-eelistustele vastavalt. Buffet' stiilis toitlustamine sobib ideaalselt nii pulmapeo, firmaürituse kui ka sünnipäevapidu korral. Üks suurimaid eeliseid on lai valik toite erinevatest köökidest ja kultuuridest, mis rikastavad külaliste maitseelamusi. Toitlustuse ettevalmistamine algab menüü koostamisest, mis peab arvestama kõikide

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma pulmapäevaks täiuslik menüü

Pulmad on üks elu olulisemaid sündmusi, kus igal detailil on suur tähtsus. Üks olulisemaid elemente, mis muudab pulmapäeva eriliseks ja meeldejäävaks, on toitlu
ssb.ee
Pulmad on üks elu olulisemaid sündmusi, kus igal detailil on suur tähtsus. Üks olulisemaid elemente, mis muudab pulmapäeva eriliseks ja meeldejäävaks, on toitlustamine. Kvaliteetne toit ja teenindus aitavad luua õdusa ja piduliku õhkkonna ning rõhutavad paari isikupära. Enne toitlustusteenuse valimist on oluline arvestada mitmete teguritega. Esiteks, menüü valik peaks sobima paari eelistustega ja kajastama nende maitseid. Kas eelistatakse klassikalist banketimenüüd või hoopis gurmeetoite, mis pakuvad elamusterohkust? Teiseks, teeninduse kvaliteet mängib olulist rolli. Sõbralik ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.