Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI KALMISTUTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kalmistu hooldamise teenust, aidates säilitada hauaplatside korrasolekut ja pakkudes meelerahu lähedastele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Piret M.

Minu perel on mitu hauaplatsi erinevatel kalmistutel ja nende hooldamine oli alati väljakutse. Nüüd, kui kasutame nende teenust, on kõik alati korras ja hoolitsetud. Suurepärane teenus, mis annab meile meelerahu.

- Jaan T.

Ma hindan tõesti Viljandi Kalmistuteenuste meeskonna pühendumust ja professionaalsust. Nad on alati tähelepanelikud ja hoolitsevad minu lähedaste hauaplatside eest, nagu oleksid need nende enda omad. Olen tänulik, et nad teevad selle olulise ülesande mulle lihtsaks.

- Leili K.

Kui ma ei saa alati ise kalmistule minna, tean ma, et nende meeskond hoolitseb selle eest, et kõik oleks alati korras ja hooldatud. See annab mulle meelerahu ja võimaldab keskenduda oma lähedaste mälestamisele. Suurepärane teenus!

Mida pakub kalmu hooldamise teenus

Kalmistul käimine võib olla vajalik ja oluline osa meie elust. See on koht, kus me külastame oma lähedaste hauakive ning mälestame neid, kes on meie seast lahkunud. Kahjuks võib kalmistute hooldamine olla tülikas ja aeganõudev ülesanne, eriti kui matuserituaal on alles hiljuti toimunud. Õnneks on olemas kalmu hooldamise teenus, mis pakub mitmeid eeliseid. Kalmu hooldamise teenus võib hõlmata paljusid erinevaid teenuseid, sõltuvalt kliendi soovidest ja vajadustest. Üldiselt sisaldab see hauaplatsi korrastamist, nagu muru niitmine, põõsaste ja puude hooldamine ning hauakivide puhastamine.

Dropdown

kõik artiklid

Kas valida leinapärg või kimp?

Külalise jaoks võib olla raske valida leinakimbu ja pärja vahel, eriti kui nad pole kindlad, milline oleks eelistatud valik. Üldiselt võib öelda, et kui külalin
ssb.ee
Külalise jaoks võib olla raske valida leinakimbu ja pärja vahel, eriti kui nad pole kindlad, milline oleks eelistatud valik. Üldiselt võib öelda, et kui külaline soovib kinkida midagi väikest ja kompaktset, võiks ta valida leinakimbu. Kui aga soovitakse midagi suuremat ja märgatavamat, siis võib valida pärga. Samuti tasub arvestada matusekorraldaja või lähedaste soovidega. Mõnel juhul palutakse külalistel mitte tuua lilli, vaid teha annetus heategevuseks või mõne fondi toetuseks. Seega on oluline uurida matusekorraldajalt või lähedastelt, milline on nende eelistus. Lisaks lilledele võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.