Rohkema info nägemiseks:

RG GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie usaldusväärne partner plekkkatuste ehitamisel, kivikatuste ehitamisel ning katusefermide paigaldamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

RG Grupp OÜ on professionaalne ettevõte, mis spetsialiseerub plekk- ja kivikatuste ehitusele ning pakub mitmekülgseid katusega seotud teenuseid. Meie meeskond omab rohkem kui 10 aastat kogemust selles valdkonnas, tuues kaasa tugeva ekspertiisi ja oskusteabe, mille abil tagame kvaliteetse ja vastupidava katusekonstruktsiooni igale kliendile.

Pakume mitmesuguseid katusega seotud teenuseid, sealhulgas plekk- ja kivikatuste paigaldust, katusefermide ehitust, vihmaveesüsteemide paigaldust, katuseakende paigaldust ning turva- ja ohutusvarustuse paigaldust. Meie eesmärk on pakkuda klientidele terviklikke ja kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja soovidele.

Meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on omandanud väärtusliku kogemuse mitte ainult Eestis, vaid ka Soomes. Oleme pidevalt kursis uusimate katuseehituslike suundumuste ja parimate praktikatega, tagades sellega meie klientidele parima võimaliku teenuse.

RG Grupp OÜ on tuntud oma usaldusväärsuse ja kvaliteedi poolest. Meie pühendumus klientide rahulolule ja professionaalsus on meie töö lahutamatu osa. Teeme koostööd nii eraklientide kui ka ettevõtetega, pakkudes neile usaldusväärset, vastupidavat ja esteetiliselt meeldivat katuselahendust.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit plekk- või kivikatuse ehitamiseks või muude katusega seotud teenuste osas, siis võtke meiega ühendust. RG Grupp OÜ on valmis teie katuseprojekti ellu viima, pakkudes professionaalset nõustamist, kvaliteetseid materjale ning kogenud meeskonna tööd. Oleme valmis muutma teie katuse tugevaks ja vastupidavaks ning looma turvalise ja mugava kodukeskkonna.

Võta meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

RG GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

RG Grupp OÜ paigaldas meile suurepärase plekkkatuse, mis ületas meie ootusi. Meeskond oli professionaalne ja tähelepanelik, tagades kiire ja kvaliteetse töö.

- Liina R.

Kivikatuste ehitamine RG Grupp OÜ poolt oli suurepärane kogemus. Nende meeskond oli väga osav ja täpne, ning tulemus oli imeline.

- Jaan H.

Nende meeskond oli professionaalne, töö oli tehtud kiiresti ja täpselt ning hind oli konkurentsivõimeline.

Plekk-katused: Eelised ja miinused

Kui te seisate silmitsi valikuga, millist katust oma kodu või ärihoonele paigaldada, võib plekk-katus olla just see õige valik, pakkudes teile mitmeid praktilisi eeliseid ning kaasaegset stiili. Eelised: Vastupidavus: Plekk-katused on tuntud oma vastupidavuse poolest. Need suudavad vastu pidada ekstreemsetele ilmastikutingimustele, nagu tugev tuul, raju ja päikese kiirgus. Plekk-katused pakuvad aastakümneid kestvat kaitset, tagades teile meelerahu ja vähendades hoolduskulusid. Mitmekülgsus: Plekk-katused pakuvad mitmekülgsust disainis ja paigalduses. Erinevad plekkmaterjalid ja

Dropdown

kõik artiklid

Kivikatused: kas see on sobiv katus Sinu kodule?

Kui olete oma kodu või ärihoone katuse katmise valikul, seisate silmitsi mitmete võimalustega. Üks neist võimalustest on kivikatus, mis pakub teile mitmeid eeli
ssb.ee
Kui olete oma kodu või ärihoone katuse katmise valikul, seisate silmitsi mitmete võimalustega. Üks neist võimalustest on kivikatus, mis pakub teile mitmeid eeliseid, muutes selle atraktiivseks valikuks nii esteetiliselt kui ka praktiliselt. Eelised: Vastupidavus: Kivikatused on tuntud oma vastupidavuse poolest. Need suudavad taluda ekstreemseid ilmastikutingimusi nagu tugev tuul, raju, lumi ja päike. Kvaliteetne kivikatus võib kesta aastakümneid, pakkudes teile rahulikku meelt ja säästes teid sagedasest hooldusest või remondist. Visuaalne Atraktiivsus: Kivikatused annavad hoonele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.