Rohkema info nägemiseks:

TENKVAS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kütte-, ventilatsiooni- ja sanitaarteenuste pakkumisele, tagades optimaalse sisekliima igas ruumis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus soojus, mugavus ja tõhusus ei ole lihtsalt sõnad, vaid iga meie puudutatud siseruumi alustala. Tenkvas Grupp OÜ-s ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme teie sisekliima kaitsjad, pühendunud sellele, et teie elu- ja töökeskkond oleks laitmatu.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: spetsialiseeruda kõikehõlmavatele kütte-, ventilatsiooni- ja sanitaarteenustele, mis vastavad kaasaegsete hoonete keerukatele vajadustele. Mõistame, et iga kodu ja ettevõtte süda peitub võimes pakkuda mugavat, turvalist ja tõhusat keskkonda. Seepärast oleme pühendunud optimaalse sisekliima loomise kunsti valdamisele.

Meie ekspertiis hõlmab laia valikut teenuseid, sealhulgas kütte- ja kliimaseadmete hooldus, kütte-, vee- ja kanalisatsioonitööd ning ventilatsioonitööd. Oleme uhked oma võime üle kujundada ja paigaldada tipptasemel küttesüsteeme, mis mitte ainult ei pea vastu ajale, vaid aitavad ka energiat säästa ja kulusid vähendada.

Kuid meie pühendumus ei lõpe paigaldusega. Usume oma lahenduste pikaajalisusesse, mistõttu pakume põhjalikku küttesüsteemide hooldust ja küttesüsteemide pesu (torud, radiaatorid, katlad), et tagada süsteemide sujuv töö aastast aastasse. Meie oskuslik meeskond on varustatud teadmiste ja tööriistadega, et hoida teie sisekeskkonnad laitmatutes tingimustes.

Tenkvas Grupp OÜ-s oleme rohkem kui teenusepakkuja; oleme teie partner jätkusuutliku ja mugava siseatmosfääri säilitamisel. Liituge meiega meie püüdlustes muuta ruume oma oskuste ja pühendumusega tipptasemele. Kogege erinevust meie kohandatud lahendustega, mis räägivad meie pühendumusest teie rahulolule.

Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teie ruumi täiustada ja kaasa aidata tervislikumale, õnnelikumale ja tõhusamale homsele.

Kontakt

+372 5660 8828

TENKVAS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Suurepärane teenindus! Soovitan kindlasti!

- Jaan S.

Täpsed ja professionaalsed. Muljetavaldav!

- Kristiina T.

Minu kodu on nüüd palju mugavam tänu neile.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on oluline hoida oma küttesüsteem korras?

Kui aastaajad muutuvad ja temperatuurid langevad, on oluline, et küttesüsteem töötaks korralikult, et tagada mugavus ja ohutus. Kuid nagu iga teinegi mehaaniline süsteem, vajab ka küttesüsteem korrapärast hooldust, et töötada tõhusalt ja efektiivselt. Selle eiramisel võivad tekkida mitmesugused probleemid, millest mõned võivad olla kulukad parandada. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie küttesüsteem võib vajada hooldust. Küttesüsteemi mõistmine Küttesüsteemi korrapärane hooldus tagab mitte ainult selle, et süsteem töötab maksimaalse efektiivsusega, vaid pikendab

Dropdown

kõik artiklid

Millised on regulaarsete ventilatsioonikontrollide eelised?

Ventilatsioonisüsteemid on olulised tervisliku ja mugava sisekeskkonna säilitamiseks. Need on kavandatud siseruumide õhu asendamiseks värske väliõhuga, aidates
ssb.ee
Ventilatsioonisüsteemid on olulised tervisliku ja mugava sisekeskkonna säilitamiseks. Need on kavandatud siseruumide õhu asendamiseks värske väliõhuga, aidates reguleerida temperatuuri, eemaldada soovimatuid lõhnu ja vähendada niiskuse, õhus leiduvate saasteainete ja allergeenide kogunemist. Teie ventilatsioonisüsteemi regulaarsed kontrollid on hädavajalikud selle nõuetekohaseks toimimiseks. Hoolduse eiramine võib põhjustada mitmesuguseid probleeme, sealhulgas vähendatud õhukvaliteeti, suuremat energiatarbimist ja potentsiaalseid ohutusohte. Tervise ja õhukvaliteedi eelised Regulaarne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.