Rohkema info nägemiseks:

HERMEK MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvalifitseeritud tööjõudu ja keskkonnateadlikke metsahooldusteenuseid Soome metsandusse, panustades seeläbi metsade jätkusuutlikku majandamisse ja keskkonnasõbralikku metsategevusse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Soome metsad vajavad tõelisi tegijaid, kes ei pelga füüsilist tööd ega kõigutavat ilma. Hermek toob kokku kvalifitseeritud tööjõu, jätkusuutliku metsamajanduse ning keskkonnateadlikkuse.

Soome metsandus seisab silmitsi väljakutsetega, kuid Hermek pakub lahendusi, mis ulatuvad kaugemale kui pelgalt metsahooldustööd. Tegemist on keskkonnateadliku ettevõttega, mis mitte ainult ei paku võimekat tööjõudu, vaid toetab ka jätkusuutlikku metsamajandust.

Suured metsatöömasinad ei pruugi alati olla vastus kõigile metsatöödele. Hermek usub, et elujõuline metsandus nõuab pühendunud tegijaid, kes oskavad käsitööoskusi rakendada igal ilmaga. Tööjõupuudus ja metsaomanike kiire linnastumine on toonud kaasa olukorra, kus olulised metsahooldustööd jäävad tegemata. Hermek rõhutab, et hästi majandatud mets mitte ainult ei kasva produktiivselt, vaid aitab kaasa ka süsiniku sidumisele. Tegutsedes keskkonnateadlikult, toetab ettevõte metsanduse jätkusuutlikkust ja tasuvust.

Hermeki põhiväärtused - ausus, avatus ja usaldusväärsus - moodustavad ettevõtte alustala. Nad mitte ainult ei pakenda tööjõudu füüsilisteks metsahooldustöödeks, vaid kohandavad ka teenused vastavalt klientide ja töötajate vajadustele. Hermek ei piirdu ainult Soome metsadega. Nende ambitsioonikas tulevikuvisioon hõlmab võimeka tööjõu pakkumist kogu Põhjamaadele ja Euroopasse, laiendades teenuste valikut mitmetele tööstusharudele.

Ettevõtte põhiväärtuste kandepind on selge igapäevapraktikas. Nad aitavad töötajatel leida töökohti, mille üle nad saavad uhked olla, ning pakuvad tuge ka neile, kes Soome tööle kolivad. Olenemata sellest, kas vajate kvalifitseeritud tööjõudu, keskkonnateadlikku metsandust või tuge praktilises elukorralduses, on Hermek teie usaldusväärne partner.

Võtke ühendust meiega ja leiame koos parima lahenduse, tagades teie metsa tulevikule kestva ja jätkusuutliku hoolduse!

KONTAKT

HERMEK MANAGEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres

Tõhus, usaldusväärne ja professionaalne.

- Juhan

Tänan Hermekit suurepärase koostöö eest.

- Teet

Väga meeldiv kogemus Hermeki teenustega. Kiire, korrektne ja abivalmis.

HERMEK MANAGEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Hermek Management OÜ tegeleb peamiselt metsahooldus teenustega ja autode,saagide,kärude rentimisega. Hetkel puuduvad teostatud investeeringud, kuid on plaan soetada metsavarustust (võsasaed,istutus varustus,kärud) ja tulevasel aastal autod. Ettevõte plaanib kasvada nii metsahooldus teenustes kui ka rendi teenustes. Visioon / Ettevõte soovib iga aasta käibelt kasvada ja soovib pakkuda klientidele head teenindust ja rahulolu. Mission / Rahulolevad kliendid ja kindlad pikaaegsed lepingud.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tasakaalustades kasvu ja tervist oma metsas?

Hõrendamine on metsamajanduse praktika, mis hõlmab puude selektiivset eemaldamist, et parandada metsa tervist ja tootlikkust. Konkurentsi vähendamine ressurssid
ssb.ee
Hõrendamine on metsamajanduse praktika, mis hõlmab puude selektiivset eemaldamist, et parandada metsa tervist ja tootlikkust. Konkurentsi vähendamine ressurssidele nagu valgus, vesi ja toitained annab järelejäänud puudele ruumi tugevamaks ja tervemaks kasvamiseks. Hõrendamine on hädavajalik metsa elujõulisuse säilitamiseks. See hoiab ära ülerahvastatuse, vähendab haiguste ja kahjurite leviku riski ning aitab kontrollida metsatulekahjude levikut, eemaldades potentsiaalse kütuse. Hõrendamise protsess Metsaülemad hindavad metsi, et määrata kindlaks sobiv hõrendamise aeg ja ulatus. See hõlmab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.