Rohkema info nägemiseks:

DAILY FANTASY SCOUT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 97; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DAILY FANTASY SCOUT kohta arvamuslugu!"

DAILY FANTASY SCOUT OÜ hetkeolukord

Juba 97 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Daily Fantasy Scout OÜ asutati 2021. aastal Norra Daily Fantasy Scout AS tütarettevõttena Eestis. Eesti tütarettevõtte eesmärk on rahuldada kõik Fantasy Sportsi operaatoritega sõlmitud siduslepingud ja saada nendest siduslepingutest kogu tulu.

Norra emaettevõte on sõlminud lepingu Rootsis asuva Scout Gaming Group AB-ga, mis on Daily Fantasy Sportsi juhtiv mänguplatvormide pakkuja. Sel eesmärgil, Daily Fantasy Scout AS on välja töötanud tarkvara teenuste integreerimiseks Scout Gaming Groupi platvormil, mis võimaldab Daily Fantasy Scouti klientidel oma fantaasiavalikuid otse esitada igale operaatorile.

Sidusettevõtete lepingute areng on olnud aeglane, ehkki veel mõned kokkulepped operaatoritega lisati 2022. aastal. See on pidev protsess, kuna Fantasy Sports on veel väike, kuid kiiresti kasvav osa online-mängude ärist. Erisisu ja -tööriistade tellimusi on lisatud ka selle aasta jooksul.

Daily Fantasy Scout jätkab ülesande täitmist uute sidusettevõtete lepingute sõlmimisel uute operaatoritega, kui nad võtavad oma mänguportfellis kasutusele Scout Gaming Groupi platvormi. Samuti keskendume jätkuvalt tellimustest saadava tulu suurendamisele. Usume, et see äri võib olla väga kasumlik kohe, kui tulud hakkavad kasvama.

From the BoD of Daily Fantasy Scout AS

Daily Fantasy Scout AS has invoiced monthly license fees to our subsidiary OU Daily Fantasy Scout in

Estonia for the past 26 months. These invoices were planned to be covered by affiliate income from spotsbooks offering Daily Fantasy games, and subscriptions. As this income has been much less than expected, our Estonian subsidiary has not been in the position to cover these expenses.

In order to keep the company’s equity intact, The BoD at Daily Fantasy Scout AS agrees to cover all uncovered expenses to the mother company and to any other supplier(s) by means of a corporate contribution.

25th August 2023

Harald Aksnes Lervik

Chairman

Daily Fantasy Scout AS

DAILY FANTASY SCOUT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.