Rohkema info nägemiseks:

HITZ GAMING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2969; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HITZ GAMING OÜ kohta arvamuslugu!"

HITZ GAMING OÜ hetkeolukord

Juba 2969 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hitz Gaming OÜ on asutatud 2021. aastal ja selle põhitegevus on õnnemängude korraldamine internetis. 2022. aastal tõi ettevõte turule kolm edukat brändi: (cid:127) http://www.winnerz.com/ (cid:127) http://www.wisho.com/ (cid:127) http://www.trickz.com/

Ettevõtte tegevusvaldkond laieneb makromajanduslike arengute osas mitte ainult tarbijaid teenindavatel turgudel, vaid ka teistes majanduspiirkondades. Interneti-hasartmängude turg laieneb pidevalt ja interneti laialdasema kasutusega laieneb ka potentsiaalsete klientide hulk. Samuti tuleb arvestada, et kaughasartmänguturud Euroopas liiguvad riikliku regulatsiooni suunas. Oodatud kasvu tagamiseks ja ettevõtte väärtuse tõstmise strateegia toetamiseks kavatseb ettevõte 2023. aastal taotleda täiendavaid hasartmängukorraldamise litsentse.

Missioon

Hitz Gaming OÜ missioon on saada üheks suurimaks ja eelistatuimaks kasiinooperaatoriks (hasartmängukorraldajaks) Põhja-Euroopas, keskendudes detailidele toote igas aspektis. Meie meeskond on kindel, et klienditeeninduse, kasutajate teekonna ja toote pakkumise tipptaset kasutades on see saavutatav.

Väärtused

Hitz Gaming OÜ väärtuste eesmärk on pakkuda klientidele ainulaadset mängijakogemust tipptasemel toodete ja parima klienditoe teenuse kaudu. Operaatori eesmärk on olla aus ja õiglane eri kliendisegmentide kõikide mängijate suhtes ning pakkuda kõigile isiklikku lähenemist. Meie põhiväärtusteks on, et oleme meeskonnamängijad, oleme alati ausad ja vastutustundlikud ning klient on alati esikohal.

Töötajad

Hitz Gaming OÜ-s töötas 2022. aasta lõpus kokku 8 töötajat. Võrreldes 2021. aastaga on töötajate arv kasvanud 80% võrra. Kuna ettevõtte töötajate arv kasvab eeldatavasti ka 2023. aastal, siis plaanib Hitz Gaming OÜ 2023. aasta jooksul turule tuua veel uusi brände ja tooteid.

Investeeringud

Majandusaasta jooksul olulisi investeeringuid tehtud ei ole ja 2023. aastaks olulisi investeeringuid ei planeerita.

Ärikeskkond 2022. aastal ei toimunud turul olulisi muudatusi, mida juhtkond esile tooks, äri väljavaated on positiivsed ja tormilise 2021. aasta järel võib öelda, et aasta oli edukas. Klientide huvi online-mängude vastu aja jooksul aina kasvab, üha enam inimesi leiab võimalusi toodete kasutamiseks veebis ja aina rohkem kliente jõuab ka ettevõtte hallatavatele veebilehtedele. 2023. aastal plaanib Hitz Gaming OÜ turule tuua uue tootevertikaali ja hakata pakkuma oma klientidele spordiennustust.

Peamised riskid

Regulatiivne risk

Suurim hasartmängu valdkonnaga seotud risk on regulatiivne risk. Määrused seavad piirangud jurisdiktsioonidele, kus ettevõte võib äritegevust teostada, ja muudatused regulatsiooni valdkonnas võivad majandusüksust oluliselt mõjutada. Juhtkond jälgib aga regulatiivset keskkonda tähelepanelikult, et suuta muudatustele õigel ajal reageerida.

Likviidsusrisk

Juhtkond kontrollib pidevalt rahalisi vahendeid, veendumaks, et ettevõttel on piisavalt raha oma finantskohustuste õigeaegseks täitmiseks.

Krediidirisk

Juhtkond kontrollib pidevalt rahalisi vahendeid, veendumaks, et ettevõttel on piisavalt raha oma finantskohustuste õigeaegseks täitmiseks.

HITZ GAMING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.