Rohkema info nägemiseks:

ELTANIN DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud pinglagede ja valgustussüsteemide kujundamisele ning paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eltanin Design OÜ usub, et õige valgustus ja lae disain võivad tõsta iga ruumi tavalisest erakordseks. Meie missiooniks on spetsialiseeruda pinglae ja valgustussüsteemide kujundamisele ja paigaldamisele, mis mitte ainult ei tõsta teie keskkonna esteetilist atraktiivsust, vaid parandavad ka selle funktsionaalsust ja mugavust.

Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja innovatsioonile sisekujunduse valdkonnas. Me mõistame, et lagi ei ole lihtsalt konstruktiivne element, vaid lõuend, mis peegeldab teie stiili ja maitset. Seetõttu pakume laia valikut pinglae disainivalikuid ja venivlae lahendusi, mis vastavad erinevatele eelistustele ja nõudmistele.

Meie partnerlus Teqtum GmbH-ga on võimaldanud meil tuua teieni revolutsioonilised TEQTUM EURO paneelid – premium Euroopa toode, mis vastab kõrgeimatele ohutuse, kvaliteedi ja keskkonnasõbralikkuse standarditele. Inspireerituna Volvo pühendumusest ohutusele, usume ka meie, et kõigil väärivad ruumi, mis on mitte ainult ilus, vaid ka turvaline ja usaldusväärne.

Kas soovite luua kaasaegse, läikiva ilme meie tectum paneelidega või soovite tuua sisse sooja, kutsuva kuma meie eritellimusel valgustuslahendustega, Eltanin Design OÜ on teie usaldusväärne ekspert. Meie tooted on loodud vastama Euroopa Liidu rangeimatele nõudmistele, tagades, et saate ainult parimat.

Meie slogan, Tõsta oma ruumi!, võtab kokku meie eesmärgi tõsta teie interjööri õhkkonda uutesse kõrgustesse. Meie ulatusliku valminud projektide galerii ja pühendunud professionaalide meeskonnaga oleme pühendunud rahulolu pakkumisele igas ettevõtmises, mida teeme.

Tegutsedes Tallinnast ja teenindades kogu Eestit, oleme alati valmis aitama teil luua ruumi, mis ei ole lihtsalt elamise või töötamise koht, vaid teie ainulaadse identiteedi peegeldus. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske Eltanin Design OÜ-l valgustada ja muuta teie ruum tõeliselt eriliseks.

Küsimuste ja konsultatsioonide jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@eltanindesign.ee või helistage meile numbril +372 5322 2223. Jälgige meid, et olla kursis meie viimaste disainide ja pakkumistega.

Kontakt

ELTANIN DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Suurepärane teenindus ja lõpptulemus!

- Mart P.

Tõesti muljetavaldav, nad teavad, mida teevad!

- Anu R.

Väga rahul kogu protsessi ja tulemusega!

Mis teeb pinglae paigaldusprotsessi eriti kiireks ja puhtaks?

Pinglaed, tuntud ka kui venivad laed, on kaasaegne laelahendus, mis hõlmab veniva kangast või PVC membraani paigaldamist, mis on kindlalt kinnitatud seintele kinnitatud kohandatud raami külge. See uuenduslik laetüüp pakub veatut ja siledat viimistlust, mis võib muuta iga siseruumi. Alguse saanud Euroopas, on pinglaed aastate jooksul oluliselt arenenud. Need on saanud populaarseks valikuks koduomanike ja disainerite seas, kes otsivad kõrgklassi viimistlust ja modernsuse puudutust oma eluruumides. Esteetiline paindlikkus Pinglaed pakuvad võrreldamatut disaini mitmekülgsust. Saadaval on lai

Dropdown

kõik artiklid

Millised on venituslagede peamised eelised ja omadused?

Venituslagi on kerge PVC membraanist koosnev ripplae süsteem, mis on venitatud ja kinnitatud perimeetri rööpale. See uuenduslik laelahendus pakub õmblusteta ja
ssb.ee
Venituslagi on kerge PVC membraanist koosnev ripplae süsteem, mis on venitatud ja kinnitatud perimeetri rööpale. See uuenduslik laelahendus pakub õmblusteta ja luksuslikku viimistlust, mis võib muuta iga sisepinna. Venituslagedel on mitmeid eeliseid, sealhulgas nende esteetiline atraktiivsus, kiire paigaldus, veekindlus, vastupidavus ja hooldusvabadus. Samuti pakuvad nad suurepäraseid akustilisi omadusi ja võimalust integreerida valgustuslahendusi õmblusteta. Tänu oma mitmekülgsusele sobivad venituslaed suurepäraselt laias valikus keskkondadesse, alates eramajadest kuni kommertspindadeni,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.