Rohkema info nägemiseks:

MIASPIRATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme toidufotograafia, tervislike retseptide loomise, toidufotograafia koolituse ja toitumisnõustamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse erksad värvid kohtuvad köögi kunstiga. MIASPIRATION OÜ ei ole lihtsalt bränd; see on elu maitsete tähistamine, tunnistus uskumusest, et hästi söömine ei tähenda maitsest või naudingust loobumist.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me oleme spetsialiseerunud elavate toidufotode loomisele, tervislike retseptide valmistamisele ja toidufotograafia koolituse ning toitumisnõustamise pakkumisele. Oleme pühendunud sind inspireerima, et Naudiksid Tervisliku Eluviisi Kunsti! Iga retsept on nagu lõuend ja iga foto lugu, mis ootab rääkimist.

Magusate kartulikastmes kreemjatest ubadest lihtsate Raffaello stiilis pallideni, meie retseptid on tunnistuseks meie armastusest toidu vastu, mis on sama toitev kui maitsev. Meie Mango Jääkohv ja Ülimahlased Banaanimuffinid Šokolaadiga on vaid pilguheit meie pakutavate hõrgutiste valikusse. Terviseteadlikule gurmaanile on meie Roheline Ilu Spargli-Hernepüreesupp ja Värskendav Kohvi-Laimi Spritzer suurepärased näited sellest, kuidas me tervist maitsega ühendame.

Meie asutaja, Mia, on boheemlaslik hing, kellel on kirg söömise, kokkamise, toidu pildistamise ja sellest rääkimise vastu. See blogi on tema retseptide, piltide ja mõtete džungel – koht, mis on täis värve, värskust ja soojust. Kui sinu süda otsib peamiselt tervislikku, maitsvat ja lihtsalt valmistatavat toitu, oled leidnud oma pelgupaiga.

Alusta teekonda koos meiega. Uuri meie kategooriaid, alates Hommikusöökidest kuni Kastmete ja Määreteni, Küpsetatud ja Toortortidest kuni Smuutide ja Jookideni, ja kõike Veganit. Las iga retsept ole inspiratsiooniks, iga foto motivatsiooniks omaks võtta tervislikum, õnnelikum elustiil.

Ja kui soovid jäädvustada oma kulinaarsete loomingu olemust, siis meie Toidufoto Koolitus varustab sind oskustega, et esitleda oma roogasid parimas valguses. Isikupärastatud juhendamiseks on meie Toitumisnõustamise teenused kohandatud, et aidata sul tervisliku toitumise teekonnal liikuda kerguse ja rõõmuga.

Liitu meiega sel maitsval seiklusel ja teeme iga söögikorra võimaluseks tähistada tervisliku eluviisi kunsti. Sest MIASPIRATION OÜ usub, et hea toit on siira õnne alus.

Neile, kes on valmis oma söömisharjumusi muutma ja omaks võtma elustiili, kus maitse kohtub tervisega, tere tulemast koju. MIASPIRATION OÜ on sinu partner kulinaarse täiuslikkuse ja toitumisalase heaolu poole püüdlemisel.

Sukeldu meie retseptidesse, ela kaasa meie fotograafiale ja rändame koos elu täis maitset ja elujõudu poole. Naudiksid Tervisliku Eluviisi Kunsti!

Kontakt

MIASPIRATION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Maitsev ja tervislik! Tänu teile on mu toidulaud alati värvikas ja rõõmsameelne.

- Marta A.

Olen leidnud uue armastuse toidu vastu tänu teie inspireerivatele retseptidele.

- Priit T.

Suurepärased koolitused ja imelised retseptid! Aitäh, et jagate oma kirge toidu vastu.

Miks on kompositsioon ja stilistika toidufotograafias olulised?

Toidufotograafia on kunst, mis ühendab kulinaarseid oskusi visuaalse jutustamisega, muutes lihtsa eine suus sulavaks kogemuseks. See on võimas tööriist, mis võib äratada meeli, esile kutsuda emotsioone ja mis kõige tähtsam, teha vaatajad näljaseks! Sotsiaalmeedia ja toidublogide tõusuga on köitvad pildid hädavajalikud publiku ligimeelitamiseks ja kaasamiseks. Terviseteadlikele toidusõpradele ja kulinaarsetele loojatele ei ole see lihtsalt pildi tegemine; see on värskuse, elujõu ja nende loomingu maitsvuse edastamine. Olgu sa siis blogija, kokk, toitumisnõustaja või lihtsalt toiduhuviline,

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid lihtsaid koostisosade vahetusi saab teha tervislikumate magustoitude jaoks?

Magusa maiuse nautimine ei pea tähendama tervise või maitse ohverdamist. Terviseteadliku toitumise tõusuga on süütundeta magustoidud saanud kulinaarseks trendik
ssb.ee
Magusa maiuse nautimine ei pea tähendama tervise või maitse ohverdamist. Terviseteadliku toitumise tõusuga on süütundeta magustoidud saanud kulinaarseks trendiks, mis võimaldab sul nautida elu magusamaid asju ilma tavalise järgneva kahetsuseta. See juhend viib sind läbi kunsti luua magustoite, mis on sama toitvad kui maitsvad. Tervislike magustoitude aluste mõistmine Mis täpselt teeb magustoidu süütundeta? See on tasakaalu ja paremate valikute tegemise küsimus, mis on parem sinu kehale. Süütundeta magustoidud sisaldavad tavaliselt vähem suhkrut, vähem kaloreid ja rohkem toitaineid kui nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.