Rohkema info nägemiseks:

PLAADIBOSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud plaatimistöödele, hüdrosolatsioonile ja pesuruumide ehitamisele, tagades iga pinna täiusliku viimistluse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on käsitöö ja ilu lugu, mis räägitakse iga plaadi hoolika paigutuse ja iga pinna veatu kaitse kaudu. See on lugu, mida kirjutame PLAADIBOSS OÜ-s, kus meie kirg plaatimistööde, hüdroisolatsiooni ja vannitubade ehituse vastu muudab tavalised ruumid ajatuteks meistriteosteks.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: tagada, et iga meie puudutatud pind oleks viimistletud täiuslikkuseni. Usume, et kauni ja funktsionaalse ruumi alus peitub detailides ja seetõttu oleme pühendunud plaatimise ja hüdroisolatsiooni kunstile. Alates vannitoa plaatimise keerukatest mustritest kuni valutööde kindla kaitse tagamiseni toob meie oskuslik meistrite meeskond igasse projekti täpsuse ja asjatundlikkuse.

Loosungiga, mis kõlab meie pühendumusega, 'Meisterlikkust luues, üks plaat korraga!', me ei paigalda ainult plaate; me loome elegantsi ja vastupidavuse pärandeid. Meie teenused ei ole ainult pinna katmine, vaid kogemuse, keskkonna loomine, mis peab vastu ajale ja trendidele.

Olgu selleks modernse vannitoa sihvad jooned või vintage-hõngulise plaadi klassikaline võlu, meie töö on tunnistus meie kvaliteedi ja esteetika pühendumusest. Kutsume teid uurima meie portfooliot ja ette kujutama muutust, mida saame teie ruumis luua. Laseme teie loo aluse meie plaatidega, luues tausta, mis peegeldab teie maitset ja elustiili.

Liituge meiega meie missioonis viia iga pind täiuslikkuseni ja ehitame maailma, kus iga plaat jutustab meisterlikkuse loo. PLAADIBOSS OÜ - kus teie visioon kohtub meie meisterlikkusega.

PLAADIBOSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri

Kiire, täpne ja sõbralik teenus!

- Marta

Plaaditööd ületasid ootused, soovitan soojalt!

- Liis

Professionaalsus ja täpsus igal sammul, suurepärane valik!

PLAADIBOSS OÜ tegevusaruanne 2022

Plaadiboss OÜ asutati 11.mail 2021.a. Ettevõtte põhitegevuseks on ehitusviimistlus. Ettevõtte käive oli 38062 eurot ja aasta lõpetati kasumiga summas 1266 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi vannitoa plaatimises, millest ei saa mööda vaadata

Uut aastat vastu võttes areneb vannitoa disain edasi, ühendades funktsionaalsuse stiiliga. Plaatimine on kriitiline element vannitoa esteetikas ja viimaste tren
ssb.ee
Uut aastat vastu võttes areneb vannitoa disain edasi, ühendades funktsionaalsuse stiiliga. Plaatimine on kriitiline element vannitoa esteetikas ja viimaste trendidega kursis olemine on oluline kaasaegse ruumi loomiseks. Siin uurime viit plaatimistrendi, mis teevad laineid vannitoa disaini maailmas. 1. Tekstuuriga plaadipinnad Tekstuur lisab vannitoa seintele ja põrandatele sügavust ja iseloomu. See võib muuta lameda pinna taktiilseks kogemuseks, suurendades vannitoa meelelist võlu. Kivist ja puiduimitatsiooniga plaatidest kuni 3D-mustriteni, tekstuuriga plaadid on saadaval erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.