Rohkema info nägemiseks:

SOFTHOME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SOFTHOME OÜ tegeleb PUHTAPUU nimelise mööbli disainimise ja valmistamisega, pakkudes kvaliteetseid ja isikupäraseid lahendusi koduinterjööri täiustamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus me kõik veedame suure osa oma elust, seega on oluline, et see oleks meile mugav, ilus ja vastaks meie vajadustele. Üks ettevõte, mis on pühendunud selle eesmärgi saavutamisele, on PUHTAPUU. PUHTAPUU on Eesti ettevõte, mille südameasjaks on disainida ja valmistada nii seeriamööblit kui ka eritellimusel valmistatud mööblit. 

PUHTAPUU tooted on loodud kõrgekvaliteedilisest puidust, mis mitte ainult ei taga nende vastupidavust, vaid lisab ka soojust ja elegantsi sinu kodusse. Ettevõte panustab oma toodetesse põhjaliku käsitööga, tagades iga detaili täpsuse ja kvaliteedi. Nende mööbel on disainitud ja valmistatud Eestis, mis on märk nende pühendumisest kodumaisele oskusteabele ja kvaliteedile.

PUHTAPUU mõistab, et mööbel peab lisaks esteetikale olema ka praktiline ja mugav. Nende disainid ühendavad endas praktilisuse ja lihtsuse, mis muudavad eluruumi kasutamise nauditavaks ja efektiivseks. Iga mööblieseme kavandatakse hoolikalt, arvestades selle funktsionaalsust ja kasutusmugavust.

Koduse atmosfääri loomisel on värvil on oluline roll. PUHTAPUU mõistab seda täielikult ja pakub laia valikut värvilahendusi, mis aitavad sul luua just sellise interjööri, mida oled alati soovinud. Nende mööbel on saadaval erinevates värvitoonides, võimaldades sul oma kodus luua just sellise värvipaleti, mis väljendab sinu isikupära.

Kui oled otsimas kvaliteetset, praktilist ja stiilset mööblit, mis vastab täpselt sinu vajadustele, siis PUHTAPUU on õige valik. Nende meeskond on valmis sind aitama ja nõustama, et leida parim lahendus sinu kodu jaoks. Võta julgelt ühendust PUHTAPUU-ga ning koos loome unikaalse ja meeldejääva interjööri sinu koju. Tervita kvaliteeti, praktilisust, lihtsust ja värvidemängu oma kodus PUHTAPUU mööbliga!

Tutvuge seeriatoodetega või võtke ühendust erilahenduse osas!

KONTAKT

SOFTHOME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristofer M.

Nende meeskond oli professionaalne ja abivalmis ning mööbel ise on nii praktiline kui ka kaunis. Soovitan PUHTAPUU mööblit kõigile, kes hindavad kvaliteeti ja isikupärast lähenemist.

- Kaur H.

Mööbel on ilmselgelt valmistatud suure hoole ja täpsusega ning see näitab. Tänu PUHTAPUU-le on meie kodu nüüd veelgi hubasem ja kaunim.

- Karl S.

Minu uus diivan on meie pere lemmikkoht lõõgastumiseks. Aitäh PUHTAPUU meeskonnale suurepärase töö eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on pehme mööbli restaureerimine hea mõte?

Kodu on koht, kus loome oma mugavuse ja stiili oaasi, ning pehme mööbel mängib selles olulist rolli. Ajapikku võib aga lemmikdiivan või tugitool kaotada oma endise sära ja vajada hoolikat hooldust. Pehme mööbli restaureerimine on kunst, mis võimaldab meil säilitada oma mööbli ilu ja kasutusmugavuse pikkade aastate jooksul. Selles artiklis uurime, miks pehme mööbli restaureerimine on oluline ja kuidas seda õigesti teha. Kvaliteetne pehme mööbel võib olla märkimisväärse väärtusega investeering. Restaureerimine aitab hoida selle väärtust ja tagada, et mööbel püsib kasutuskõlbliku ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas näeb välja Eestimaine puidutöö?

Puit on alati olnud inimkonna üks armastatumaid ja mitmekülgsemaid ehitusmaterjale. Eestis, kus looduslikud ilud ja metsad on rikkalikud, on puit saanud veelgi
ssb.ee
Puit on alati olnud inimkonna üks armastatumaid ja mitmekülgsemaid ehitusmaterjale. Eestis, kus looduslikud ilud ja metsad on rikkalikud, on puit saanud veelgi erilisema tähenduse. Üks ettevõte, mis kannab edasi puidutöö traditsioone ja kasutab neid loominguliselt, on PUHTAPUU. PUHTAPUU on sügavalt inspireeritud Eesti loodusest ja traditsioonidest. Nende disainid kajastavad Eesti metsade, järvede ja rannikuala ilu. Puit, mida nad kasutavad, on hoolikalt valitud Eesti metsadest, tagades sellega nii kohaliku ökosüsteemi säilimise kui ka mööbli loomuliku ja autentse välimuse. PUHTAPUU mööbel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.