Rohkema info nägemiseks:

KOLMROBOTIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tootevalikust leiad maailmas tipptegijate hulka kuuluvad robotniidukid kui ka sisetingimustes aegasäästvaid rakenduspõhiseid robottolmuimejad nagu Deebot ning Neatsvor.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervitame teid Kolmrobotite maailmas, kus teie kodu ja aia hooldamine on meie kirg ja kohustus. Oleme alates 2021. aastast pakkunud Eesti klientidele parimat robottehnoloogiat, et teie elu lihtsamaks ja mugavamaks muuta. Meie ettevõtte lugu algas sügava armastusega tehnika ja looduse vastu ning täna võime uhkusega öelda, et oleme saavutanud juhtiva positsiooni robotmuruniidukite ja robottolmuimejate valdkonnas.

Kolmrobotid ei ole tavaline ettevõte. Meie meeskond koosneb inimestest, kellel on aastatepikkune kogemus tehnikas ja muruhoolduses. Iga meie töötaja jagab kirge nutikate lahenduste ja roheliste aedadega. See teadmiste ja pühendumuse kombinatsioon on see, mis eristab meid teistest.

Kui te ostate Kolmrobotitelt, saate kindluse, et meie toodete ja teenuste taga seisab tõeline asjatundlikkus. Teie kodu ja aed on oluline, ning me pühendume sellele, et tagada teile vaid parimad seadmed ja teenindus.

Meie tootevalik on lai ja mitmekülgne, hõlmates maailma tipptegijate poolt loodud robotniidukeid ja robottolmuimejaid. Kas soovite, et teie muru oleks alati ideaalselt niidetud? Kas soovite, et teie kodu oleks alati puhas ja tolmuvaba? Siis on Kolmrobotid teie jaoks õige valik.

Meie robotniidukid on disainitud nii, et need töötaksid tõhusalt ja vaikselt, võimaldades teil nautida oma aeda ilma muretsemata niitmise pärast. Samuti pakume laia valikut robottolmuimejaid, mis muudavad teie kodu koristamise lihtsaks ja vaevatuks.

Teie rahuolu on meie jaoks esmatähtis. Seetõttu pakume ka hooldus- ja remontteenust kõikidele meie müüdud seadmetele. Te ei pea muretsema, kui teie robot vajab hooldust või remonti, sest meie professionaalne meeskond tegeleb sellega siin samas Eestis. Teie seadme kiire ja professionaalne teenindus on meie prioriteet.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes pakub tipptasemel robottehnoloogiat koos kvaliteetse teenindusega, siis Kolmrobotid on teie jaoks õige valik. Meie kirg tehnika vastu ja soov pakkuda teile mugavamat elu kajastub igas meie tegevuses. Oleme pühendunud teie rahulolu tagamisele ning aitame teil saavutada kauni kodu ja hooldatud aia ilma suurema pingutuseta.

Külastage meie kodulehte, et sirvida meie tootevalikut ja avastada, millised võimalused teil oma elu lihtsustamiseks tegelikult on!

Koduleht

KOLMROBOTIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin N.

Super kiire kauba kohaletoimatamine, tänan!

- Kaarel K.

Väga asjalik pood. Vastab kiiresti ja oskab nõu anda mudelite kohta.

- Ragne K.

Soovitan soojalt, kiire ja sõbralik teenindus!

KOLMROBOTIT OÜ tegevusaruanne 2022

KOLMROBOTIT OÜ on ettevõte, mis asutati 2021. aasta mais, ja on sellest ajast alates pühendunud robotmuruniidukite ja robottolmuimejate müügi edendamisele. Ettevõtte põhitegevus on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid robottolmuimejaid ja robotmuruniidukeid, mis on mõeldud nii kodu- kui ka ärikasutuseks.2022. aasta oli KOLMROBOTIT OÜ jaoks edukas aasta, kus ettevõtte müügitulu ulatus 45 011 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. Lisaks lõpetas ettevõte teise tegevusaasta kasumiga, mis oli 1 276 eurot. See näitab, et

Dropdown

kõik artiklid

Mugavus ja täpsus aiatöödes - robotmuruniidukid

Kui mõtlete suviselt rohelise muru hooldamisele, tulevad tavaliselt meelde tundide kaupa käsitsi niitmine või mürisev muruniiduk, mida peate juhtima. Kuid tänap
ssb.ee
Kui mõtlete suviselt rohelise muru hooldamisele, tulevad tavaliselt meelde tundide kaupa käsitsi niitmine või mürisev muruniiduk, mida peate juhtima. Kuid tänapäeval on olemas nutikas ja autonoomne lahendus, mis võib säästa teie aega ja vaeva - robotmuruniidukid. Need nutikad masinad on muutumas üha populaarsemaks ja pakuvad mugavust ja täpsust, mida paljud aiapidajad ei suuda enam ilma jääda. Selles artiklis uurime, miks robotmuruniidukid on saanud aednike lemmikuks ja milliseid eeliseid need teie aiatöödele toovad. Üks peamisi põhjuseid, miks inimesed otsustavad investeerida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.