Rohkema info nägemiseks:

RIMATO KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RIMATO KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

RIMATO KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rimato Kinnisvara OÜ on asutatud 2021. aastal kinnisvarainvesteeringutega tegelemise eesmärgil.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused 2022. aastal Eesti SKP vähenes püsivhindades. Majandusanalüütikute arvates inflatsioon aeglustub, töötusemäär suureneb veidi, kuid palgakasv püsib tugev. Järgmiseks aastaks prognoositakse mõõdukat majanduskasvu ja hinnakasvu normaliseerumist. 2022. aastat iseloomustas kiire hinnatõus ning majanduskonjuktuuri halvenemine. Kiire inflatsioon ja karmistuvad rahastamistingimused tootmist. IMFi värske hinnangu põhjal ootab kolmandikku majandusest ees 2023. aastal kahanemine. Majandus on siiski osutunud oodatust vastupidavamaks. Kiire inflatsiooni ohjeldamiseks on Euroopa Keskpanga nõukogu jätkanud baasintressimäärade tõstmist stabiilses tempos ja teeb seda edaspidi eeldatavalt veelgi. Kokkuvõtvalt ootab Eesti majandust ees raske aasta, ent intressimäärade ja maailmamajanduse stabiliseerumine võib kaasa tuua ka üllatavalt kiire taastumise.

Kinnisvaraekpertide sõnul oli 2022. aasta pöördeline aasta, mille jooksul raputasid kinnisvaraturgu nii sõda kui ka energiakriis ning aastaid stabiilsena püsinud nõudluse ja pakkumise struktuur hakkas muutuma. Majanduskasv pidurdus ning kinnisvaratehingute arv vähenes. 2023.

aastaks ennustatakse pigem kinnisvaraturu jahtumist, sest inimesed on äraootaval seisukohal. Üüriturul üürilistest puudu ei ole, seega on oodata üürihindade püsimist samal tasemel.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, laenud on eurodes, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade riskid peaaegu puudusid.

Osaühingu majandustegevusest 2022. aastal

Araundeaastal aktiivne majandustegevus puudus. Müügitulu ei olnud.

Ettevõtte juhtkonnas muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud

Arendusprojektiga on kavas alustada esimesel võimalusel.

Vaatamata keerulisele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

RIMATO KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.