Rohkema info nägemiseks:

WEBQUER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Telliskivi Loomelinnakus asuv digiagentuur, mis spetsialiseerub veebisaite, mobiilirakendusi ja veebipõhiseid äriteenuseid kujundama ning arendama.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Telliskivi Loomelinnaku südames, kus loovus ja innovatsioon kohtuvad, leiate Digiagentuuri, mis kannab uhkusega nime Digitooted Nullist Sajani. Oleme rohkem kui lihtsalt digiagentuur – me oleme meeskond, kes on pühendunud digitaalse maailma muutmisele loominguliseks ja funktsionaalseks reaalsuseks. Meie peamine eesmärk on ehitada sillad ideede ja digitaalsete saavutuste vahel, tuues ellu veebisaite, mobiilirakendusi ja arendades veebipõhiseid äriteenuseid.

Meie teejuhiks on kindlad disaini- ja arendusteadmised, mis on saanud inspiratsiooni aastatepikkusest kogemusest. Me usume, et tõeliselt silmapaistvad tulemused sünnivad suurepärasest kommunikatsioonist ja sõprusest. Seetõttu soovime, et meie koostöö sinuga oleks rohkem kui lihtsalt äriline suhe – me tahame luua soojuse ja siirusega partnersuhte, mis kannaks vilja mitte ainult täna, vaid ka aastaid hiljem.

Disain ja UX: Me ei loo mitte ainult disaini, vaid kogemust. Loome visuaale, mis kõnetavad ning kasutuskogemusi, mis jäävad meelde.

E-poed: Meie loodud e-poed on enamat kui pelgalt ostukohad. Need on digitaalsed sihtkohad, kus klientide unistused täituvad.

Infosüsteemid: Efektiivsed infosüsteemid on meie võtmeks ettevõtte sisemise toimimise täiustamisel ja protsesside optimeerimisel.

Veebilahendused: Oleme tõelised veebispetsialistid, kes kombineerivad kaasaegset disaini ja funktsionaalsust, et tuua välja unikaalsed ja silmapaistvad veebilahendused.

Verstapostide seadmises ei karda me vahemaid. Oleme veendunud, et koos saame saavutada suurepäraseid asju. Meie eesmärk on mitte ainult vastata ootustele, vaid ületada neid.

Ootame sind meie kasvavasse digiperre. Võta julgelt ühendust, sest koos leiame alati parima tee Sinu digitaalse visiooni teostamiseks. Oleme siin selleks, et muuta iga idee digitaalseks meistriteoseks.

Tutvu meie portfoolio ja tegemistega meie kodulehel!

WEBQUER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Teenuse kiirus ja kvaliteet on suurepärased!

- Liina

Väga professionaalne meeskond.

- Jaan

OKIA ületas ootused. Tänan meeldiva koostöö eest!

Kasutajakogemus (UX) ja disain: suurepärase tulemuse taga peituv saladus

Kui räägime disainist ja kasutajakogemusest (UX), astume sammu kaugemale kui lihtsalt ilusatest piltidest ja nuppudest. OKIA mõistab, et kasutajakogemus on justkui toote seletamatu tunnetus, kus iga nupp, lõik ja sõna mängivad olulist rolli. Meie pühendumus UXile hõlmab kogu protsessi, kaasates isegi tihtipeale unustatud, ent olulise elemendi - copywriting. UX loomise faas on põhjalik ning algab prototüüpide loomisest. Testime, parandame ja täiustame, kuni saavutame stabiilse raamistiku ja arusaama, millele UI (kasutajaliidese) disainerid saavad ehitada. Oleme veendunud, et hästi läbimõeldud

Dropdown

kõik artiklid

Äri automatiseerimine ja infostüsteemide loomine

Infosüsteemid on tänapäeva ettevõtluses kriitilise tähtsusega, võimaldades äriprotsesse efektiivsemalt hallata ja tehnilisi kitsakohti lahendada. OKIA astub sam
ssb.ee
Infosüsteemid on tänapäeva ettevõtluses kriitilise tähtsusega, võimaldades äriprotsesse efektiivsemalt hallata ja tehnilisi kitsakohti lahendada. OKIA astub sammu edasi, pakkudes kliendile võimalust luua infostüsteeme, mis mitte ainult ei automatiseeri äriprotsesse, vaid pakuvad ka jätkusuutlikku ja kasutajamugavat lahendust. Meie lähenemine algab põhjaliku ärianalüüsiga, kus mõistame täielikult kliendi vajadusi ja eesmärke. Seejärel loome ärianalüüsi tulemustele tuginedes prototüübi, mis on sünergia funktsionaalsuse, kasutajamugavuse ja tehnilise jätkusuutlikkuse vahel. Selline ühtne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.