Rohkema info nägemiseks:

EGMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond on spetsialiseerunud erinevate betoonitööde teostamisele, lisaks vahelaede, katuselaepaneelide, soklipaneelide, seinaelementide, postide ja silluste paigaldamisele. Lisaks pakume ka üldehitustöid ning eramajade ehitamist
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar-Jaan M.

Egma OÜ on olnud meie pikaajaline äripartner. Alati kiire ja professionaalne teenindus. Suurepärane kvaliteet ning usaldusväärsus on nende tööde tunnusjooned. Soovitan kindlasti teistele!

- Mihkel R:

Olen äärmiselt rahul Egma OÜ-ga! Nende ehitustööd olid suurepärased. Meeskond oli väga sõbralik ja asjatundlik. Nad tegid meie kodu ilusaks ja täpselt selliseks, nagu soovisime. Suur aitäh teile!

- Aron Aivar K.

Egma OÜ oli äärmiselt professionaalne ja punktuaalne. Nad avastasid ehitusprotsessi käigus ootamatu probleemi, kuid reageerisid kiiresti ja leidsid sellele tõhusa lahenduse. Nende asjatundlikkus ja kiire reageerimine olid muljetavaldavad. Suurepärane töö, tänan teid!

EGMA OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Egma alustas tegutsemist 25.05.2021. Asutamislepingu järgi on OÜ Egma osakapital 2500 eurot. Osakapitali on sissemaksmata. OÜ Egma põhitegevus on ehitusteenuse osutamine. Uuel majandusaastal jätkatakse tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Egma OÜ ehitus- ja betoonitööde tegijaks?

Kui oled otsimas usaldusväärset ehitustööde tegijat, siis Egma OÜ on kindlasti hea valik. Siin on mõned põhjused, miks peaksid valima Egma OÜ ehitus- ja betooni
ssb.ee
Kui oled otsimas usaldusväärset ehitustööde tegijat, siis Egma OÜ on kindlasti hea valik. Siin on mõned põhjused, miks peaksid valima Egma OÜ ehitus- ja betoonitööde tegijaks: Kogemused: Egma OÜ meeskond omab laialdast kogemust nii eramajade kui ka suuremate ja väiksemate ettevõtete ehitamisel. Meie kogemused võimaldavad meil pakkuda kliendile parimaid lahendusi ja tulemusi. Kvaliteet: Egma OÜ ehitustööde kvaliteet on alati kõrge ning meie meeskond tagab, et töö oleks tehtud täpselt ja korrektselt. Meie eesmärk on alati pakkuda kliendile parimat võimalikku lõpptulemust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.