Rohkema info nägemiseks:

REVOXEN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakume renoveerimistööde, siseviimistlus, ehituse järelevalve, projekteerimise ja üldehituse teenuseid. Oleme alati valmis aitama!
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Revoxen Grupp OÜ tegi suurepärast tööd meie siseviimistlusega. Nende meeskond oli professionaalne ja tähelepanelik meie soovidele.

- Mark T.

Kogesime väikest probleemi seoses akende väljavahetamisega, kuid Revoxen Grupp OÜ oli kiire reageerimisega ning suutsid probleemi kiiresti lahendada. Meil on hea meel tulemuste üle ning soovitame neid soojalt!

- Anna R.

Revoxen Grupp OÜ tegi meie paigaldustöödega suurepärast tööd. Nende meeskond oli usaldusväärne ja professionaalne. Nad paigaldasid meie sanitaartehnilised süsteemid ning elektrisüsteemid kiirelt ja täpselt.

REVOXEN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Revoxen Grupp OÜ on ettevõte, mis loodi 28. mail 2021. aastal. Selle põhitegevuseks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, mis on oluline sektor Eesti majanduses. Ehitussektor on üks peamisi majanduskasvu mootoreid, millel on oluline mõju kogu majandusele. Revoxen Grupp OÜ on selle sektori oluline osa, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid.2022. aastal keskendus Revoxen Grupp OÜ ehitusteenuste osutamisele. Ehitusteenuste osutamine hõlmab mitmesuguseid tegevusi, sealhulgas uute hoonete ehitamist, olemasolevate hoonete renoveerimist ja laiendamist ning erinevate ehitusprojektide juhtimist.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised aspektid siseviimistluse valdkonnas üldehituses?

Kas soovid luua unikaalseid ja pilkupüüdvaid siseviimistluse lahendusi oma ehitusprojektis? Revoxen Grupp OÜ on siin, et tutvustada sulle olulisi aspekte sisevi
ssb.ee
Kas soovid luua unikaalseid ja pilkupüüdvaid siseviimistluse lahendusi oma ehitusprojektis? Revoxen Grupp OÜ on siin, et tutvustada sulle olulisi aspekte siseviimistluse valdkonnas üldehituses ning näidata, kuidas meie ekspertide meeskond aitab sul realiseerida oma unikaalseid visioone. Värv ja tekstuur: Õige värv ja tekstuur loovad ruumis meeleolu ja iseloomu. Meie siseviimistluse spetsialistid aitavad sul valida ideaalse värvipaleti ja tekstuurid, mis sobivad sinu stiili ja interjööriga. Kasutame kvaliteetseid materjale ja tehnikaid, et tagada siseviimistlus, mis vastab sinu ootustele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.