Rohkema info nägemiseks:

FRANZRAVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme unikaalsete ja mugavate vormiriiete loomisega ettevõtetele, samas edendades jätkusuutlikku moeindust osalemise kaudu moekonkurssidel ja sündmustel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kõik algas meie asutaja ja moedisaineri, Susanna Petersi, lapseeast saati kestnud kirest riiete disainimise vastu. Ta on lõpetanud rõiva-ja tekstiiliala ressursikorralduse eriala Tallinna Tehnikakõrgkoolis ning moedisaini eriala magistrantuuri Eesti Kunstiakadeemias. Susanna on oma kirge ja oskusi täiendanud võites erinevaid moekonkursse, sealhulgas Denim Dreami moedisaineri konkursi 2015. aastal, Apollo vormirõivaste konkursi 2019. aastal ning saades Antoniuse moeshow'l Hartwalli eripreemia 2022. aastal. Ta on samuti panustanud jätkusuutlikkusse moevaldkonda osaledes mitmetes rõivadisaini töötubades.

Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas riietus mõjutab meie enesehinnangut ja töömotivatsiooni? Franzraver OÜ on veendunud, et see, mida teie ettevõtte meeskonnaliikmed kannavad, võib tõepoolest mõjutada nende enesetunnet ning seeläbi ka organisatsiooni meeskonnatunnet. Meie eesmärk on olla teie ettevõtte koostööpartner, kui soovite panustada mugavusse, stiilsusesse, hetkes olemisse ja kestvasse kvaliteeti.

Üks meie kõige olulisemaid saavutusi oli Susanna valimine osalejate hulka Global Fashion Summitil, mis on suurim jätkusuutlikku moodi propageeriv konverents Euroopas (2019. aastal). See kogemus tugevdas meie veendumust, et jätkusuutlikkus ja stiil saavad käia käsikäes.

Franzraver OÜ usub, et ettevõtte brändiriided ei pea olema igavad ja tavalised. Pigem peaksid need olema unikaalsed, isikupärased ja silmapaistvad. Meie eesmärk on luua unikaalseid ja loomingulisi vormiriideid ettevõtetele, kes soovivad eristuda ja anda oma meeskonnale enesekindluse ning motiveeritud tunde. Iga bränd väärib personaalse ilmega vormirõivaid, mis peegeldavad selle unikaalsust.

Franzraver disainib ja toodab teie brändile unikaalseid ja moodsaid vormiriideid, mis on kohandatud iga töötaja kehakujuga. Meie eesmärk on pakkuda rõivaid, mis ei ainult näe head välja, vaid tunduvad ka suurepäraselt.

Kui olete huvitatud sellest, kuidas Franzraver OÜ saab teie ettevõtte vormirõivaste vajadusi täita, siis võtke meiega ühendust. Oleme siin, et aidata teil saavutada mugavust, stiilsust ja kvaliteeti teie meeskonna jaoks, ning aidata teie organisatsioonil särada.

Võta ühendust ja teeme sinu brändile omased vormiriided!

kontakt

FRANZRAVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Soovisime oma meeskonnale unikaalseid ja eristuvaid pusasi. Meie meeskonnale väga meeldib meie uus tiimiriietus ning oleme saanud ka väga palju komplimente.

- Laura K.

Franz Raveri vormiriided on meie meeskonna lemmikud! Stiilsed ja mugavad igapäevatöös.

- Mariliis S.

Nende disainimisoskus ja personaalsus on muljetavaldav! Vormirõivad, mis toovad meeskonna lähemale ja tugevdavad brändi.

FRANZRAVER OÜ tegevusaruanne 2022

Müügitulu jaotus on oluline mõõdik, mis aitab ettevõtetel mõista oma äritegevuse tulemuslikkust. See näitab, kui palju tulu genereeritakse erinevatest tegevusaladest. Selleks, et saada parem ülevaade müügitulu jaotusest, tuleb sisestada tegevusala EMTAK kood ning vastav müügitulu summa ja protsent. Üks näide sellisest jaotusest on muude pealisrõivaste tootmine, sealhulgas rätsepatöö. Selle tegevusala EMTAK kood on 14131. See tähendab, et see tegevusala kuulub rõivatööstuse alla. EMTAK koodid on standardiseeritud koodid, mida kasutatakse tegevusalade klassifitseerimiseks. Selle tegevusala

Dropdown

kõik artiklid

Stiilne ja kvaliteetne - unikaalsed vormiriided sinu brändile!

Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas teie ettevõtte meeskonnaliikmed riietuvad ja millist muljet nad jätavad klientidele ja partneritele? Riietus on oluline
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas teie ettevõtte meeskonnaliikmed riietuvad ja millist muljet nad jätavad klientidele ja partneritele? Riietus on oluline osa brändi identiteedist ja esindab ettevõtte väärtusi ning kvaliteeti. Üks ettevõte, mis on pühendunud stiilsete ja kvaliteetsete vormiriiete loomisele, mis vastavad täpselt teie brändi visioonile, on Franzraver OÜ. Selles artiklis uurime, kuidas Franzraver OÜ aitab teil luua unikaalseid vormiriideid, mis räägivad teie brändi lugu. Iga ettevõte soovib, et nende meeskonnaliikmed kajastaksid nende brändi identiteeti ja väärtusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.