Rohkema info nägemiseks:

RAICON GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sisustusviimistluse ja maalritööde kunstiga, mis muudab hooned elavateks ning ilusateks ruumideks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga hoone südames peitub ilu ja funktsionaalsuse olemus, millest saab ühtne tervik, mis muudab struktuurid elavateks, hingavateks ruumideks. Siin astub mängu RAICON GRUPP OÜ, mille missioon on sügavalt juurdunud sisustusviimistluse ja maalritööde kunstis hoonetele, mis räägivad enda eest.

Meie teekond algas visiooniga muuta tavaline suurepäraseks. Mõistame, et hoone viimistlus ei ole lihtsalt värvimise ja krohvimise küsimus, vaid unistuste ja püüdluste kulminatsioon. Seepärast on meie oskuslikud käsitöölised pühendunud iga nurga, iga seina ja iga pinna täiuslikuks vormimisele.

Meie loosung, mis kõlab meie eetosega kooskõlas, Ruumide loomine, detailide täiustamine, kinnitab meie pühendumust tipptasemel töö kvaliteedile. Meie teenused hõlmavad laia valikut sisustusviimistlustöid, alates pindade esmasest silumisest kuni viimase, ruumi elustava värvipintsli tõmbeni.

Meie oskused maalritöödes ei seisne ainult toonide pealekandmises, vaid atmosfääri loomises, mis peegeldab teie isikupära ja stiili. Uskume koostööpõhisesse lähenemisse, kaasates oma kliente, et tagada, et lõpptulemus ei oleks lihtsalt rahuldav, vaid ajaproovile vastav meistriteos.

Kuna jätkame kasvamist ja oma oskuste lihvimist, kutsume teid võimalustega tutvuma. Olgu selleks professionaalse puudutuse vajav äripind või hubane kodu, mis igatseb värvilaiku, RAICON GRUPP OÜ on teie partner visiooni elluviimisel. Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus iga detail on võimalus silma paista ja iga ruum on lõuend, mis ootab täiustamist.

Avastage pühendumuse erinevust kvaliteedile ja detailidele pööratavale tähelepanule. Valige oma järgmiseks sisustusviimistlusprojektiks RAICON GRUPP OÜ ja kogege ruumide täiustamise kunsti oma käega.

Kontakt

+372 5623 7272

RAICON GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Suurepärane töö! Meie kodu on muutunud tõeliseks kunstiteoseks tänu Raicon Grupp OÜ-le.

- Martin K.

Täpne ja professionaalne teenus. Soovitan kindlasti!

- Anna-Liisa P.

Üllatav tähelepanu detailidele. Väga rahul lõpptulemusega.

Millised on jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid siseviimistluses?

Kui me navigeerime läbi pidevalt areneva sisekujunduse maastiku, on oluline olla kursis viimaste trendidega siseviimistluses. Need trendid peegeldavad mitte ainult praeguseid maitseid, vaid hõlmavad ka uuenduslikke materjale ja tehnoloogiaid, mis võivad muuta ruumid nii funktsionaalseteks kui ka esteetilisteks pelgupaikadeks. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid Taaskasutatud puit jätkab populaarsust neile, kes soovivad lisada oma interjööri soojust ja ajalugu. Selle ainulaadne iseloom ja jätkusuutlikkuse faktor teevad sellest eelistatud valiku põrandatele, seinakatetele ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad värvid meie meeleolu ja emotsioone?

Õige värvitooni valimine oma ruumi jaoks on rohkem kui esteetiline otsus; see on psühholoogiline. Värvidel on võime mõjutada meeleolu, emotsioone ja taju. Näite
ssb.ee
Õige värvitooni valimine oma ruumi jaoks on rohkem kui esteetiline otsus; see on psühholoogiline. Värvidel on võime mõjutada meeleolu, emotsioone ja taju. Näiteks sinised ja rohelised toonid on sageli seotud rahulikkuse ja sereniidsusega, samas kui punased ja kollased võivad esile kutsuda energia ja erutuse tundeid. Värvide psühholoogilise mõju mõistmine aitab teil luua soovitud atmosfääri oma ruumis. Valgustusel on oluline roll selles, kuidas värvitoone tajutakse. Looduslik päevavalgus näitab kõige tõetruumat värvi, samas kui hõõglampide valgus toob esile soojad toonid ja luminofoorvalgustus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.