Rohkema info nägemiseks:

FIREWHEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub autoteenindusteenuseid ja me oleme teie autoremondipartneriks alati, kui vajate kiiret ja professionaalset abi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas teie auto vajab hooldust või remonti? Ärge muretsege, FireWheel\'i 24-tunnine autoteenindus on siin, et aidata! Meie teeninduskeskus pakub kvaliteetset ja usaldusväärset teenust kõikidele automarkidele ja mudelitele.

Meie kogenud spetsialistid on varustatud nii oskuste kui ka kaasaegseima varustusega, et pakkuda teile parimat teenust. Olgu teie auto vajaduseks hooldus, remont või isegi pukseerimine, oleme valmis teid aitama. Te võite julgelt meie poole pöörduda igal ajal, olgu selleks siis isiklikult kohale tulles või pukseerimistellimust jättes - me toimetame teie sõiduki hoolikalt ja kiiresti töökojale.

Meie eesmärk on tagada teie rahulolu ja seetõttu pakume ausat teenust. Me ei püüa teile maha müüa kalleid teenuseid - me töötame ausalt ja sõlmime ametliku lepingu, makse toimub alles pärast seda, kui olete auto üle vaadanud ja olete rahul.

Meie kogenud töötajad omavad piisavalt töökogemust ning nad on pidevalt täienduskoolitustel, et pakkuda teile parimat teenust. Oleme turul olnud alates 2018. aastast ja meie eesmärk on alati leida parim lahendus teie auto probleemidele.

Võtke meiega ühendust juba täna ja usaldage meile oma auto hooldus või remont. FireWheel\'i autoteenindus on teie usaldusväärne partner autoprobleemide lahendamisel.

UURI lisaks

FIREWHEEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan M.

Olen väga rahul teenindusega! Nende kiire ja professionaalne mootori õlivahetus muutis minu auto jälle sõidukorda ning hind oli samuti mõistlik.

- Mari T.

Käisin neil rehvide paigaldusteenusel ning teenindus oli tõeliselt kiire ja mugav. Lisaks sain ka head nõuanded rehvide hooldamise kohta.

- Toomas L.

Nende mootori remont oli kiire ja efektiivne ning minu auto töötab nüüd suurepäraselt. Soovitan neid kõigile, kes vajavad autoremonti!

Millist väärtust pakub meie 24/7 autoteenindus kliendile?

Meie 24/7 autoteenindus on mõeldud neile autoomanikele, kes hindavad kiiret ja professionaalset teenindust ning soovivad, et nende sõiduk oleks alati parimas korras. Pakume teenuseid igat marki ja mudelit autodega ning tagame, et meie meistrid lepivad igale kliendile eraldi lähenemisega. Üks meie teenuse eripäradest on võimalus sõiduk ise meie juurde tuua või kutsuda puksiirauto, mis toob sõiduki hoolikalt ja kiiresti meie teenindusse. Teostame kõik vajalikud tööd, andes samal ajal kasulikke näpunäiteid ja soovitusi hoolduseks, varuosade valikuks ning leiame igale eelarvele parima variandi.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on erinevad autorehvid?

Autorehvid on üks kõige olulisemaid osi, mis mõjutavad auto sõidumugavust ja ohutust. Oluline on valida õiged rehvid, mis sobivad teie sõidustiili ja sõidutingi
ssb.ee
Autorehvid on üks kõige olulisemaid osi, mis mõjutavad auto sõidumugavust ja ohutust. Oluline on valida õiged rehvid, mis sobivad teie sõidustiili ja sõidutingimustega. Selles artiklis uurime erinevaid autorehve, nende omadusi ja millist tüüpi rehve peaksite oma autole valima. Suverehvid Suverehvid on mõeldud kasutamiseks kuival ja soojal teekattel. Need rehvid on valmistatud pehmemast kummisegust ja neil on madalam veojõud lumisel ja jäisel teel. Suverehvid pakuvad paremat haardumist kuival teel, kuid võivad olla ohtlikud märjal teel või vihmase ilmaga. Neid rehve soovitatakse kasutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.