Rohkema info nägemiseks:

BASSEINISERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Basseiniservice OÜ tegeleb basseinitehnika, valmis basseinide, mullivannide ja aurusaunade müügi, ehituse ning paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite professionaalset kogemust, usaldusväärset teenindust ning tipptasemel basseini- ja mullivannilahendusi, siis olete jõudnud õigesse kohta. Basseiniservice OÜ on valdkonna liider 17-aastase kogemusega, keskendudes basseinitehnika, mullivannide ja aurusaunade müügile, ehitusele ja paigaldusele.

Oleme uhked oma aastatepikkuse kogemuse üle basseinitehnika valdkonnas. See on võimaldanud meil omandada sügavad teadmised ning oskused, mis on vajalikud iga kliendi ainulaadsete vajaduste rahuldamiseks. Pakume kvaliteetseid valmis basseine, mis on ehitatud vastupidavatest materjalidest ja varustatud kõige kaasaegsemate tehnoloogiatega. Meie basseinid on kujundatud nii funktsionaalsuse kui ka esteetika silmas pidades.

Meie lai valik mullivanne ja hüdromassaaživanne pakub lõõgastust ja tervisekasusid. Need on ideaalsed koju või spaasse ning kohandatavad teie individuaalsetele eelistustele. Aurusaunad on suurepärane viis lõõgastumiseks ja tervise edendamiseks. Meie aurusaunad on kvaliteetsed ja energiatõhusad, pakkudes nauditavat sauna-elamust.

Basseiniservice OÜ ei paku mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka professionaalset teenindust. Meie meeskond on pühendunud teie vajaduste mõistmisele ning parimate lahenduste leidmisele, tagades, et teie basseini, mullivanni või aurusauna paigaldus sujuks kiirelt ja hõlpsalt.

Olete oodatud meiega ühendust võtma, et arutada oma basseini-, mullivanni- või aurusauna projektiga seotud vajadusi. Meie ekspertidega töötades saate kindluse, et teie unistuste lõõgastumispaik saab teoks. Valige Basseiniservice OÜ - teie usaldusväärne partner basseinitehnika, valmis basseinide ja mullivannide valdkonnas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

BASSEINISERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Basseiniservice OÜ muutis meie aia unistuste puhkeparadiisiks.

- Laura M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne bassein – rõõmuga soovitan!

- Marko T.

Kiire ja professionaalne paigaldus – tulemus ületas ootused!

BASSEINISERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Basseiniservice OÜ, mis asutati 01.06.2021, on pühendunud basseinide paigaldamisele ja hooldamisele. Alates asutamispäevast kuni 2022. aasta lõpuni on ettevõtte põhitegevuseks olnud basseinide paigaldus ja hooldus, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Basseiniservice OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kes on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule. Juhatus on võtnud endale kohustuse tagada, et ettevõtte tegevus vastab kõrgeimatele standarditele ja klientide ootustele. Aruandeaasta jooksul oli juhatuse liikmele arvestatud tasu summas 7 802 eurot. See näitab, et

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas nautida basseinimõnusi ka pimedal ajal?

Basseinid ei pea olema vaid päevaseks ajaviiteks. Õige basseinivalgustusega saate muuta oma basseiniõhtud maagiliseks ja unustamatuks. Selles artiklis uurime, k
ssb.ee
Basseinid ei pea olema vaid päevaseks ajaviiteks. Õige basseinivalgustusega saate muuta oma basseiniõhtud maagiliseks ja unustamatuks. Selles artiklis uurime, kuidas basseinivalgustus võib lisada teie basseinile uue mõõtme ja luua erilisi hetki teie ja teie külaliste jaoks. Basseinivalgustus ei ole lihtsalt praktiline element. See mängib olulist rolli basseini üldises esteetikas ja meeleolus. Õige valgustus loob unikaalse atmosfääri ja annab basseinile täiesti uue ilme. LED-valgustus on basseiniomanike seas populaarne valik. Need energiasäästlikud valgustid on mitmekülgsed ja saadaval

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.