Rohkema info nägemiseks:

TESTMAJAKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TESTMAJAKAS OÜ kohta arvamuslugu!"

TESTMAJAKAS OÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Testmajakas on 2021. aastal Eesti kapitaliga asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvaraarendus ning -haldus.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused 2023. aasta on Eesti majanduse jaoks osutunud arvatust raskemaks ning majanduslangus kestab varem arvatust kauem. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime. Prognoosi kohaselt on 2023. aasta Eesti majanduslangus 3,5%. Väikeses, 0,4% suuruses languses on Eesti majandus eeldatavasti ka 2024. aastal, sest nõudlus kaupade ja teenuste järele hakkab kosuma kodu- ja välisturul üksnes aegamisi. Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus.

Majandustegevusest 2023. aastal

Aruandeaasta müügitulu oli 27,5 tuhat eurot, millest 53 % moodustas metsa hindamise teenus ja üüritulu moodustas 47 %. 2022.aastal oli müügitulu 80,6 tuhat eurot, millest 77 % moodusta raieõiguse müük, 14 % üüritulu ja 8 % sõidukite renditeenus.

Oma majandustegevuses jälgib ettevõte keskkonna säästikkuse printsiipe.

Juhatuses aruandeaastal muutusi ei olnud.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole ettevõttes järgmisel aruandeaastal muudatusi ette näha. Ettevõtte juhtkond on teadlik keerulisest olukorrast maailmas ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et oluline mõju ettevõtte tegevusvalkonnale puudub ja juhtkonna hinnangul on ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

TESTMAJAKAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.