Rohkema info nägemiseks:

FOODTRAILER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme moodsa välimusega, kuid hingelt retro ja kvaliteedilt põhjamaise toitlustushaagiste loomisega, mis on mõeldud eelkõige väiksemate söögi- või joogimenüüde pakkujatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Hubbert-i maailma, kus teie gastronoomilised unistused võtavad tänavatel kuju. Vabaduse ja maitse kirg on meid inspireerinud ning meie missiooniks on anda ettevõtjatele ja kokkadele võimalus jagada oma kulinaarseid saavutusi igal ajal ja igal pool. Maitse vabadust! ei ole lihtsalt meie loosung; see on kogemus, mida lubame iga meie valmistatud haagisega.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: spetsialiseeruda kvaliteetsete, kohandatavate toiduhaagiste tootmisele. Oleme uhked, et oleme kodumaine bränd, iga meie haagis on hoolikalt valmistatud Eesti südames. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie lipulaeva mudeli, Hubbert 3.5, populaarsuses. See on disainitud moodsale toiduettevõtjale, pakkudes täiuslikku tasakaalu liikuvuse ja köögiruumi vahel.

Hubbert 3.5 on enamat kui lihtsalt toiduhaagis; see on mitmekülgne lõuend teie kulinaarsele kunstile. Olgu teie menüüs salatid, pannkoogid, grillitud võileivad, sushi, küpsetised, jäätis, smuutid, kokteilid või kohvijoogid, meie haagised on loodud kohanduma teie menüü vajadustega. Mõõtmetega, mis teevad selle tavalise autoga vedamise lihtsaks ja B-kategooria juhilubade jaoks sobivaks, tagab Hubbert 3.5, et teie toiduäri saab minna sinna, kus teie kliendid on.

Meie haagised on ehitatud vastupidavust silmas pidades, omades tugevat sandvitšpaneelide konstruktsiooni ja veekindlat vineerpõrandat. Stiilne disain on klassikalises valges värvitoonis, kuid kohandamisvõimalused on lõputud. Mõistame, et teie bränd on ainulaadne ja me oleme siin, et tagada teie toiduhaagise vastavus sellele.

Liituge rahulolevate ettevõtjatega, kes on valinud Hubberti oma eduteel partneriks. Meie haagistega ei osta te lihtsalt toodet; te investeerite elustiili. Elustiili, mis tähistab vabadust, liikuvust ja rõõmu hea toidu jagamisest maailmaga.

Valmis järgmiseks sammuks? Võtke meiega ühendust aadressil info@hubbert.ee või helistage meile numbril +372 56615448. Arutame, kuidas saame aidata teil oma kulinaarset visiooni tänavatele tuua. Teie teekond algab siit, Hubbertiga.

Tutvuge mudelitega meie kodulehel!

KODULEHT

FOODTRAILER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Praktiline ja stiilne valik!

- Eva

Hubbert pakub parimat toiduhaagisturul – efektiivne, vastupidav ja kaasaegne lahendus.

- Andres

Hubberti haagis on suurepärane investeering – kvaliteet ja mitmekülgsus käeulatuses.

FOODTRAILER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Foodtrailer alustas tegevust 2021. aastal Foodtrailer OÜ toodab erikujulisi müügihaagiseid. Sihtturuks on Euroopa Liidu liikmesriigid. Foodtrailer OÜ haagised on ideaalsed toitlustusettevõtjatele, kes pakub väiksemat söögi- või joogimenüüd ega vaja oma tegevuseks ülemäära suurt köögipinda. 2022. aastal moodustas müügitulu 22867 eurot. Tekkis väike kasum. Majandustegevuse tulemust võib lugeda rahuldavaks. Christofer Klein

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma äri jaoks kohandatud toiduhaagis

Kulinaarsetele ettevõtjatele võib õige toiduhaagis olla eduka äri nurgakiviks. Kohandatud toiduhaagised pakuvad unikaalset kombinatsiooni liikuvusest, kvaliteed
ssb.ee
Kulinaarsetele ettevõtjatele võib õige toiduhaagis olla eduka äri nurgakiviks. Kohandatud toiduhaagised pakuvad unikaalset kombinatsiooni liikuvusest, kvaliteedist ja isikupärast, mida standardmudelid ei suuda pakkuda. Vaatame, miks on Hubberti kohandatud toiduhaagis teie äri jaoks nutikas valik. Toiduhaagiste tööstus on märkimisväärselt kasvanud, kus kohandatud valikud muutuvad üha populaarsemaks müüjate seas, kes nõuavad täiuslikku sobivust oma konkreetsete vajadustega. Kohandatud toiduhaagise valimine tähendab mobiilse köögi saamist, mis on üles ehitatud ümber teie äri, tagades, et iga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.